Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Πρώτο ντέρμπι, Λοτίνα παρόντος

Πρώτο ντέρμπι στο πρωτάθλημα για την Ομόνοια, με το Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα, να κάθεται στον πάγκο.

Εξ’αντικειμένου σημαντικό για την Ομόνοια το σημερινό (3μμ) παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα. Οι «πράσινοι» παρατάσσονται το απόγευμα στο γήπεδο της πρωτεύουσας με στόχο πάρουν τους τρεις βαθμούς, για να ανέβουν στη βαθμολογία και να τονωθούν ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

Θα κάνει αλλαγές ο Βάσκος τεχνικός θα διατηρήσει το σχήμα που αγωνίστηκε στο νικηφόρο παιχνίδι με την ΕΝΠ; Καλά –καλά δεν έχει έλθει στην Κύπρο, οπότε τις συνήθειες του δεν τις ξέρουμε.

Ο Αντράντε πάντως αναμένεται να επανέλθει στο αρχικό σχήμα, με ένα εκ των Αλαμπί ή Σερφά να μένει εκτός, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το αν θα παραμείνει ο Αλίπιο στην κορυφή. Το πιθανότερο πάντως είναι ότι ο νεαρός Βραζιλιάνος θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης.

 Εξάλλου η επιλογή του στην αρχική ενδεκάδα στον αγώνα στο Παραλιμνι μόνο συμπτωματική δεν ήταν, αφού στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης ο Βάσκος τεχνικός είπε ότι ήξερε τον ποδοσφαιριστή από τη θητεία του στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ. Επίσης να σημειωθεί ότι ο νεαρός Βραζιλιάνος πήγε πολύ καλά στον αγώνα, σκοράροντας κιόλας. Εφραίμ και Σκαραμοτσίνο (που τιμωρήθηκε από τη ΔΕ της ΚΟΠ με τρεις επί πλέον αγωνιστικές) είναι οι δυο ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τον αγώνα.

Πιθανότερη ενδεκάδα είναι η εξής: Ο Μορέιρα στο τέρμα, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Θερβέρα, Ατράντε, Σερφά, Λεάντρο, στο κέντρο οι Μαργκάσα, Αγκουιάρ, με προωθημένο τον Ασίς. Στα δεξιά ο Πλατινί,στα αριστερά ο Σκέμπρι και στην κορυφή ο Αλίπιο.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου