Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΑΕΛ - Με προσοχή για την νίκη

Η ΑΕΛ αγωνίζεται σήμερα με την ΕΝΠ στην έδρα της και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. 

Η λεμεσιανή ομάδα μετά τα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ έχει και σήμερα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο αντίπαλος καίγεται για βαθμούς ενώ συχνά πυκνά κάνει ζημιά στην ΑΕΛ στην Λεμεσό.

Η ΑΕΛ μπορεί να είναι το φαβορί στην θεωρία αλλά ο αντίπαλος δεν θα της χαριστεί. Αν η ΑΕΛ δεν παρουσιαστεί με σοβαρότητα στο παιχνίδι σίγουρα θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Στην ομάδα το ξέρουν αυτό και θέλουν να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.

Το ερωτηματικό σήμερα είναι η μεσαία γραμμή της ΑΕΛ με το πιθανότερο σενάριο να θέλει τον Ντεντέ και τον Οχένενα είναι το δίδυμο εκεί. Ο Ιβάιλοφ Πέτεφ αναμένεται να παρατάξει τους Φεργκρούζ κάτω από τα δοκάρια, Οουόνκαι Θεοφίλου κεντρικά μπακ, Αιρόσα δεξιά και Καρλίτος αριστερά. Στην μεσαία γραμμή οι Ντεντέ, Οχένε καιΜπεμπέ. Ο Μοντέιρο δεξιά και ο Ταρτζίνιο αριστερά ενώ στην κορυφή ο Σα.

Οι φίλοι της ομάδας θα πάνε στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους. Άλλωστε λίγο πριν θα έχει προηγηθεί και το ντέρμπι Ομόνοια-Απόλλωνας και σίγουρα ότι αποτέλεσμα και να έρθει θα θέλει να το εκμεταλλευτεί. Οι οπαδοί της ΑΕΛ αναμένεται να είναι γύρω στους 5000 στην ανατολική.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου