Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Συγκλονιστικό! Αγνόησε τα «σημάδια» από την Πέμπτη ο Τάσος Μητσόπουλος - Αμετάβλητη η κατάσταση της υγείας του

- Σε αναμονή του νέου ιατρικού ανακοινωθέντος, ο ΥΠΑΜ δίνει τη μάχη για τη ζωή συνδεδεμένος με αναπνευστήρα
- Αγνόησε τον πονοκέφαλο που είχε την Πέμπτη
- Παρά τη συμβουλή της συζύγου του να επισκεφθεί γιατρό, επέλεξε να μην παρεκκλίνει των καθηκόντων του
- Συντεντριμμένος χθες βράδυ ο ΠτΔ: «Προσεύχομαι στο Θεό να είναι περαστικά»

Στην Εντατική παραμένει ο Τάσος Μητσόπουλος, συνδεδεμένος με αναπνευστήρα, με την υγεία του Υπουργού Άμυνας να βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και η μάχη για να κρατηθεί στη ζωή να συνεχίζεται. Σύμφωνα και με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν χθες βράδυ "μετά από επιπρόσθετες εξετάσεις, ακολούθησε διευρυμένο ιατροσυμβούλιο στο οποίο συμμετείχαν εντατικολόγοι και νευροχειρουργοί του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας καθώς και ομάδα καθηγητών από την Ελλάδα και το Ισραήλ. Το διευρυμένο ιατροσυμβούλιο αποφάσισε συνέχιση της ακολουθούμενης φαρμακευτικής αγωγής". Σήμερα το πρωί αναμένεται νέα επίσημη ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς.

Στο μεταξύ, συγκλονίζουν οι πληροφορίες που κάνουν λόγο ότι ο Τάσος Μητσόπουλος άρχισε από το απόγευμα της Πέμπτης να αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις. Επιστρέφοντας στο σπίτι του, ανέφερε στη σύζυγό του Κατερίνα ότι είχε έντονο πονοκέφαλο, πήρε παυσίπονο και πήγε για ύπνο. Οι ενοχλήσεις ωστόσο συνεχίστηκαν και το πρωί της Παρασκευής. Παρά τη συμβουλή της συζύγου του να επισκεφθεί κάποιον γιατρό, ο Τάσος Μητσόπουλος επέλεξε να μην παρεκκλίνει των καθηκόντων και του προγράμματός του και να συναντηθεί με τον πρέσβη της Ελλαδας, ενώ κατόπιν θα είχε επαφές με τον Αμερικανό πρέσβη, όμως τον «πρόδωσε» ο οργανισμός του.  

Χθες βράδυ, επιστρέφοντας εσπευσμένα από τις Βρυξέλλες, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επισκέφθηκε το πολιτικό «παιδί» του-αλλά και κουμπάρο του καθώς ο ΠτΔ έχει παντρέψει τον Τάσο Μητσόπουλο- στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Συντεντριμμένος προέβη σε μια λιτή δήλωση στους δημοσιογράφους, αναφέροντας πως νιώθει όπως νιώθει κάθε άνθρωπος όταν χάνει ή όταν νιώθει ότι χάνει έναν δικό του άνθρωπο. «Δεν θέλω να πω τίποτα. Προσεύχομαι στο Θεό να είναι περαστικά», συμπλήρωσε ο κ. Αναστασιάδης.

Πηγή: newsit.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εγχειρήθηκε Ο Τάσος Μητσόπουλος

«Τάσο… Κράτα Γερά» - Το Μήνυμα Της Γωγώς Αλεξανδρινού Στον Μητσόπουλο


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου