Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Εθνικός-Δόξα 3-2 : Από την κόλαση στον παράδεισο

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο Εθνικό Άχνας απέναντι στη Δόξα.

 Η ομάδα της Άχνας αν και έχανε με 0-2 κατάφερε να γυρίσει ολοκληρωτικά το παιχνίδι και να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. 

Ο Εθνικός έφτασε στους 26 βαθμούς, 2 λιγότερους από την 9η Δόξα. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ταλ, Αντέλκοβιτς και Μπούρκιτς και για τους φιλοξενούμενους οι Πεδρίτο και Ράμος.

Μόλις στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Πεδρίτο. Ο Εθνικός έδειχνε ότι τα είχε χαμένα και δέχτηκε και 2ο γκολ στο 23ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ράμος. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι ξύπνησαν και κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ στο 33’ με το Ταλ. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ισοφάρισαν στο 52’ με τον Αντέλκοβιτς. Η ολική ανατροπή έγινε 9 λεπτά αργότερα με το Μπούρκουτς ο οποίος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 3-2. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες όμως το 3-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Εθνικός: Κουντούλ, Αουρέλιο, Ταλ, Xάτζιαρος, Αντέλκοβιτς, Σίλας, Φροξυλιάς (31΄ Μπούργκιτς), Στόλερ, Λάζιτς (31΄ Λεντέσμα), Αμεσάν, Τσιντί (59΄ Μπαρμπούδης).

Δόξα: Ματέο, Μάρκες (50΄ Χριστοδούλου), Μπακέρο, Περέιρα, Αντόνιο, Πάβλοβιτς, Ράμος, Σουάρες, Πεδρίτο, Βιλέλα, Λεάντρο (33΄ Τοροσένκο).

Κίτρινες κάρτες: Χάτζιαρος - Αντόνιο.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου