Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Με κοκαΐνη στο στομάχι του έφτασε στην Κύπρο Ολλανδός

Ολλανδός 42 χρόνων έφτασε χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το Αμστερνταμ έχοντας στο στομάχι του μεγάλο αριθμό σκευασμάτων ναρκωτικών τα οποία παραδέχθηκε ότι ήταν κοκαΐνη.


Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 19.45 χθες έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας μέσω Αμστερνταμ ο Ολλανδός, για τον οποίο η ΥΚΑΝ είχε πληροφορίες αναφορικά με κατοχή ναρκωτικών.

Οι αρμόδιες τελωνειακές και αστυνομικές αρχές του αεροδρομίου της Λάρνακας που είχαν περιγραφή του προσώπου του Ολλανδού από την ΥΚΑΝ, παρακολουθούσαν τις αφίξεις από τη πτήση με την οποία έφτασε ο 42χρονος στην Κύπρο.

Κατά την άφιξή του στον αερολιμένα ο 42χρονος δεν είχε αποσκευές και όταν του έγινε από την Αστυνομία σωματικός έλεγχος δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε πάνω του. Ωστόσο όταν του ζητήθηκε να περάσει από ακτινολογικό έλεγχο αυτός αρνήθηκε και η Αστυνομία αφού εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου και εντοπίστηκε στο στομάχι του μεγάλος αριθμός από σκευάσματα ναρκωτικών.

Ο Ολλανδός παραδέχθηκε στην Αστυνομία ότι τα σκευάσματα ήταν κοκαΐνη. Ο 42χρονος φρουρείται από την Αστυνομία στο θάλαμο εντατικής παρακολούθησης μέχρις ότου αποβάλει τα ναρκωτικά.

source:  http://www.livenews.com.cy


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου