Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Πρόεδρος: Μόνο οι προσευχές μπορούν να βοηθήσουν

Λευκωσία: Βαθμιαία επιδείνωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Τάσου Μητσόπουλου και δεν θεωρείται αναστρέψιμη. Αυτό αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι θεράποντες ιατροί του υπουργού Άμυνας στις 9:55 το πρωί. Είχε προηγηθεί ιατροσυμβούλιο στις 9:30 το πρωί.

Επί λέξει στο ανακοινωθέν αναφέρεται:

"Ο υπουργός Άμυνας, Τάσος Μητσόπουλος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μετά από εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξης εγκεφαλικού ανευρύσματος. Η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βαθμιαία επιδείνωση και δεν θεωρείται αναστρέψιμη"

Το ιατρικό ανακοινωθέν υπογράφουν ο Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, Πέτρος Μάτσας, ο Ιατρικός Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λευκωσίας, Ευαγόρας Νικολαϊδης, ο Διευθυντής της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας, Θεόδουλος Κυπριανού και ο Διευθυντής της Νευροχειρουργικής, Χαράλαμπος Μιχαήλ.

Πρόεδρος: Μόνο οι προσευχές μπορούν να βοηθήσουν

Στο Θεό εναποθέτουν πλέον όλοι τις ελπίδες τους σε σχέση με την υγεία του υπουργού Άμυνας, Τάσου Μητσόπουλου, ο οποίος υπέστη ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου και η κατάστασή του θεωρείται μη αναστρέψιμη.

"Μόνο οι προσευχές μπορούν να βοηθήσουν αυτή την ώρα", δήλωσε φανερά συγκλονισμένος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος επισκέφθηκε το πρωί το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται ο Τάσος Μητσόπουλος και ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Νομίζω ότι το ιατρικό ανακοινωθέν τα λέει όλα. Επαναλαμβάνω, μόνο οι προσευχές μπορεί να βοηθήσουν, έχω την εντύπωση, εδώ που έχουμε φτάσει», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος παρέμεινε στο Γενικό Νοσοκομείο για περίπου 40 λεπτά.

"Μόνο ο Θεός μπορεί να βοηθήσει", δήλωσε από την πλευρά του και ο γιατρός Ευαγόρας Νικολαϊδης.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται ο Υπουργός Υγείας, Φίλιππος Πατσαλής, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου, η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης, καθώς και οι Γενικοί Διευθυντές των Υπουργείων Άμυνας Χρίστος Μαλληκίδης και του Υπουργείου Συγκοινωνιών Αλέκος Μιχαηλίδης.

Στο νοσοκομείο έφθασαν επίσης και μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ.

Με μεγάλη αγωνία παρακολουθεί και η κυπριακή κοινωνία τις εξελίξεις γύρω απο την υγεία του υπουργού Άμυνας, Τάσου Μητσόπουλου, ο οποίος υπέστη ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Το ψεσινο ιατρικό ανακοινωθέν

Σύμφωνα με το ψεσινό ιατρικό ανακοινωθέν που είχε εκδοθεί λίγο μετά τις 8:30 χθες βράδυ, η κατάσταση της υγείας του Τάσου Μητσόπουλου είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Προηγήθηκε διευρυμένο ιατροσυμβούλιο, στο οποίο παρακάθισαν εντατικολόγοι και νευροχειρουργοί του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, καθώς και ομάδα καθηγητών από την Ελλάδα και το Ισραήλ.


Συγκλονισμένος ο πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος επέστρεψε εσπευσμένα στην Κύπρο από τις Βρυξέλλες μετέβη χθες βράδυ απευθείας στο Νοσοκομείο και ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του επί σειρά ετών στενού φίλου και συνεργάτη του.

Εξερχόμενος του Νοσοκομείου φανερά συγκινημένος ο πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε πως αισθάνεται όπως κάθε άνθρωπος όταν νιώθει ότι χάνεται ένας δικός του άνθρωπος. «Εύχομαι και προσεύχομαι να τον βοηθήσει ο Θεός», είπε ο πρόεδρος Αναστασιάδης.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας βρέθηκε χθες η πολιτική, πολιτειακή και στρατιωτική ηγεσία. Τα κόμματα σε ανακοινώσεις που εξέδωσαν εξέφρασαν την ευχή ο Τάσος Μητσόπουλος να ξεπεράσει την πολύ σκληρή δοκιμασία και να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Στο Νοσοκομείο είχαν σπεύσει και πολλοί απλοί πολίτες.

Χιλιάδες είναι επίσης τα μηνύματα συμπαράστασης και οι ευχές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

source:  http://www.philenews.com



---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου