Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΤΗ - ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ίσως είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. 

Οι λέξεις δύσκολα ψυλλίζονται από τα χείλη.

Οι τελευταίες ώρες ήταν για την αγαπημένη μας Κατερίνα Βάτη κάτι παραπάνω από Γολγοθάς. Από χθες στο ίδιο ακριβώς σημείο με τις ίδιες ακριβώς σκέψεις..."Θεέ μου κάνε το θαύμα σου..."

 Όσες φορές της είπαν οι δικοί της άνθρωποι να πάει στο σπίτι να ξεκουραστεί, να πάρει... δυνάμεις εκείνη αρνιότανε κατηγορηματικά. Δεν ήθελε να αφήσει τον σύζυγο της με τίποτα. Εκεί, φύλακας Αγγελος... Όπως πάντα άλλωστε. Ήθελε και περίμενε ένα θετικό σημάδι, μία ηλιαχτίδα ελπίδας. Οι ώρες κυλούσαν και οι γιατροί μπαινόβγαιναν. 

Εξετάσεις, meeting, αγωνία, ελπίδα, θετικές σκέψεις. Όλοι δίπλα στην Κατερίνα και εκείνη δίπλα στον Τάσο. Δυστυχώς το κακό ήρθε. Ήρθε εκεί που όλοι ελπίζαμε στο καλύτερο. Στο ελπιδοφόρο. Λίγη ώρα μετά και χωρίς κανείς να πάρει χαμπάρι η Κατερίνα, εμφανώς καταβεβλημένη έφευγε από την πίσω πόρτα αφού τέτοιες στιγμές καμία δήλωση κανένας άνθρωπος δεν μπορούσε να απαλύνει τον πόνο της. Κράτα γερά Κατερινάκι μας. Τα παιδιά σου σε χρειάζονται..

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου