Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Νίκη ΑΠΟΕΛ επί Ερμή, νίκη και για Ανόρθωση

Σημαντική νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Ερμή η οποία το ανεβάζει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ένα βαθμό περισσότερο από το σημερινό αντίπαλο του.

3-0 το σκορ για το ΑΠΟΕΛ που ανέβηκε στους 40 βαθμούς, έναντι 39 του Ερμή.

Οπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η ΚΟΠ, ο Στάθης Αλωνεύτης στο 35΄ με δυνατό διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και μετά στο δίχτυα του Αραμπατζή ανοίγοντας το σκορ για το ΑΠΟΕΛ.

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι πέτυχε τα άλλα δύο τέρματα. Πρώτα στο 55¨ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και στη συνέχεια στο 60΄ με πέναλτι.

Εξάλου η Ανόρθωση νίκησε τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι.

Η Ανόρθωση βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως κατάφερε να ανατρέψει τα σε βάρος της δεδομένα και να πάρει τη νίκη η οποία την ανεβάζει στους 37 βαθμούς, διατηρώντας της στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Εθνικός προηγήθηκε με το Σίλας στο 11ο λεπτό και ισοφάρισε η Ανόρθωση με αυτογκόλ του Μπούργκιτς στο 35΄.

Ο Ρομπέρτο Κολαούτι πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 69ο λεπτό.

Η 19η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή με τους αγώνες ΑΕΚ – Ομόνοια (15:00), Δόξα – Αλκή (15:00) και ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα (17:00).


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου