Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Να περάσει ανώδυνα

Έξοδο στο Παφιακό έχει σήμερα ο Απόλλωνας, που αντιμετωπίζει τα Κούκλια (17:00, Cytavision). 

Η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου θέλει να αποδείξει και εμπράκτως ότι είναι το φαβορί, είναι όμως συνειδητοποιημένη για τις δυνατότητες της αντιπάλου, που μπορεί να κάνει πολλές ζημιές.

Για τον Απόλλωνα, η νίκη είναι μονόδρομος προκειμένου να μην απομακρυνθεί από την κορυφή, ενώ θα μπορεί μετά να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αποτέλεσμα μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Ερμή.

Ο κ. Χρισοτφόρου μπορεί να έχει απουσίες για το παιχνίδι, αλλά θα έχει και μια νέα επιλογή. Συγκεκριμένα, οι Καρυπίδης, Στυλιανού και Γκίε είναι εκτός, ο Νούχου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ ο Βασιλείου αν και θα είναι στην αποστολή, εντούτοις δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί. Από την άλλη όμως, ο Λόπες είναι ετοιμοπόλεμος και δεν αποκλείεται να τον δούμε να κάνει το ντεμπούτο του με την κυανόλευκοι φανέλα.

Όσον αφορά στο σύστημα, είναι πιθανό να επιλεγεί το 4-4-2 για να δώσει ένα πιο επιθετικό χρώμα στην ομάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2):Βάλε κάτω από τα γκολπόστ, Μερκής - Χαραλάμπους στο κέντρο της άμυνας, Ρομπέρ - Ντανανάε ακραία μπακ, Χαμντανί - Μεριέμ στο χώρο του κέντρου, Παπουλής - Σανγκόι στα επιθετικά φτερά και δίδυμο κορυφής οι Γκαρσία και Ρέινα. Αν επιλαγεί το 4-5-1 τότε στο κέντρο θα αγωνιστεί ο Γκουγιόν αντί του Γκαρσία.

Ο κόσμος θα είναι στο πλευρό τουΠολύς κόσμος θα συνοδεύσει την ομάδα στην δύσκολη σημερινή έξοδο θέλοντας να πανηγυρίσει άλλη μια νίκη από τους παίκτες του Χριστάκη Χριστοφόρου. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του γηπέδου.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, ο Απόλλωνας ενισχύθηκε με 3 παίχτες κατά την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο. Πήρε τους Ρέινα, Λόπες και Μούχου και θα προσπαθήσει με τις νέες αυτές προσθήκες να τερματίσει πρώτος στο τέλος του μαραθωνίου.

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου