Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Το «πιάτο» της 19ης αγωνιστικής

Στροφή έχουμε από σήμερα στη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης». Σημαντικά παιχνίδια για όλες τις θέσεις της βαθμολογίας με κάθε ομάδα να ψάχνει το τρίποντο για τους δικούς της λόγους.

Σήμερα Σάββατο θα διεξαχθούν τέσσερα παιχνίδια. Το πρώτο χρονικά (15:00) θα γίνει στο «Τάσος Μάρκου», εκεί όπου το Παραλίμνι φιλοξενεί τον Άρη. Η νικήτρια ομάδα θα πάρει σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που γίνεται για παραμονή.

Στις 17:00 τα Κούκλια φιλοξενούν τον Απόλλωνα. Αν και είναι παιχνίδι με φαβορί τους κυανόλευκους, εντούτοις ηΑΕΚ έδειξε πως αν δεν ληφθεί υπόψη στα σοβαρά, μπορεί να κάνει τη ζημιά, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει και απόψε.

Στις 18:00 το ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί τον Ερμή σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι φτεροπόδαροι θέλουν το τρίποντο για να αυξήσουν στους +5 βαθμούς την απόσταση από το ΑΠΟΕΛ, τη στιγμή που οι πορτοκαλί γνωρίζουν πως μόνο με νίκη μπορούν να προσπεράσουν τον Ερμή βαθμολογικά.

Την ίδια ώρα, στο «Δασάκι», ο Εθνικός φιλοξενεί την Ανόρθωση. Η «Κυρία» γνωρίζει πως δεν μπορεί να σκέφτεται απώλεια ούτε γι’ αστείο, και θα προσπαθήσει για το τρίποντο συνδυάζοντας το μεε καλό θέαμα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της αγωνιστικής:

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

15:00 ΕΝ Παραλιμνίου – Άρης (Cytavision)
17:00 ΑΕΚ Κουκλιών – Απόλλωνας (Cytavision)
18:00 ΑΠΟΕΛ – Ερμής Αραδίππου (LTV)
18:00 Εθνικός Άχνας – Ανόρθωση (Cytavision)

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου
15:00 ΑΕΚ Λάρνακας – Ομόνοια (Cytavision)
15:00 Δόξα Κατωκοπιάς – Αλκή
17:00 ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα (Cytavision)


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source: http://www.24sports.com.cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου