Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Αγοράκι ΤΕΣΣΑΡΩΝ, μόλις, ετών πολεμιστής της Aλ Κάιντα! (Aπίστευτο BINTEO)

Οι εικόνες που έρχονται από τον πόλεμο στη Συρία είναι σοκαριστικές, μιας και στη μάχη των χαρακωμάτων έχουν στρατολογηθεί μέχρι και 4χρονα παιδιά!




Στο video, θα δείτε ένα αγοράκι ΜΟΛΙΣ τεσσάρων ετών, να κρατά ένα όπλο ΑΚ-47, (που είναι μεγαλύτερο από εκείνο), και να πυροβολεί.

Ο τετράχρονος είναι τόσο μικροκακωμένος, που με δυσκολία μπορεί να κρατήσει το φονικό όπλο, το οποίο ωστόσο χειρίζεται επιδέξια για την ηλικία του.



Το video που ανέβηκε στο Διαδίκτυο από ομάδα της τζιχάντ, δείχνει τον μικρό ν΄ανοίγει πυρ ενώ ακούγονται φωνές ότι «Ο Θεός είναι μεγάλος» (“Allahu Akbar”).

O μικρός που βλέπετε, είναι ένα από τα πολλά παιδιά που έχουν στρατολογηθεί για το αιματοκύλισμα στη Συρία, με τους τζιχαντιστές ταγμένους στον “ιερό πόλεμο”, να δημιουργούνπολεμιστές για την Αλ Κάιντα, η οποία στοχεύει να ιδρύσει ένα, Ισλαμικό κράτος των Taliban, στη Συρία.




--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : http://neammochostos.com/


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου