Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ: «Ας κάνουμε υπέροχη την ημέρα, βάφοντας το ΓΣΠ πορτοκαλί»

Κάλεσμα στους χιλιάδες φίλους του ΑΠΟΕΛ να δώσουν μαζικό παρών στον σημερινό εντ΄ςο έδρας αγώνα κόντρα στον Ερμή, κάνει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.


Αναλυτικά:
«Φίλες και φίλοι Αποελίστες σήμερα ξεκινά μια σημαντική τριάδα αγώνων για την προσπάθεια της ομάδας μας για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιώντας όλες τις δεσμεύσεις που είχαν δοθεί πριν από την εκλογή της έχει προχωρήσει έγκαιρα σε ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μέσα σε ορθολογικά οικονομικά πλαίσια ούτως ώστε να προσδώσει στο αγωνιστικό τμήμα τη δυναμική που απαιτείται για την κατάκτηση του τίτλου.

Έχει ήδη επίσης ξεκινήσει μια πολυδιάστατη προσπάθεια αναδιοργάνωσης της ομάδας σε εταιρικό, οικονομικό και αθλητικό επίπεδο.

Η ομάδα ανταποκρίνεται και έχει φτάσει η στιγμή που εσείς οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έχετε τη δυνατότητα να ενισχύσετε την ομάδα όπως έχετε κάνει τόσες φορές στο παρελθόν. Η βασικότερη ενίσχυση που μπορείτε να δώσετε στην ομάδα είναι με την αδιάλειπτη, έντονη και αθλητοπρεπή παρουσία σας στο γήπεδο.

Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα. Ας την κάνουμε όμορφη και για την ομάδα μας βάφοντας το ΓΣΠ πορτοκαλί.

ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ».

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

 Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου