Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Γιώργος Μαζωνάκης - Καίτη Γαρμπή: Όσα έγιναν στην πρεμιέρα τους

Σε μεγάλα κέφια και με αυξημένη διάθεση, έκαναν αυτό που ξέρουν τόσα χρόνια καλά. 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή ανέβηκαν στην πίστα και διασκέδασαν τον κόσμο που έσπευσε να τους παρακαλουθήσει στο Φωταέριο. 

Τα φώτα όμως όλα ήταν στραμμένα επάνω στην Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια μετά από πολύχρονη αποχή από τις πίστες, επέστρεψε, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό. 

Η έναρξή της εντυπωσιακή, τραγουδώντας την «ιεροσυλία», υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου, οι δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη που επέλεξε έκλεψαν την παράσταση, ενώ όλο το κοινό περίμενε εναγωνίως την κοινή εμφάνισή τους στην πίστα η οποία ξεκίνησε με το Σαββατόβραδο του Γιώργου Μαζωνάκη, αυτή τη φορά όμως από τη φωνή της Καίτης. 

Στην πρεμιέρα τους βρέθηκαν και πολλοί celebrities. Ανάμεσά τους οι: Γιάννης Λάτσιος, Ναταλία Γερμανού, Γιώργος Λιάγκας, Λάουρα Νάργες, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γιώργος Λιανός, Σάσα Σταμάτη.


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου