Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Το ντέρμπι και η ενίσχυση…

Το αγωνιστικό και το μετεγγραφικό είναι τα δύο θέματα που απασχολούν αυτή την στιγμή τον Απόλλωνα. 

Οι «κυανόλευκοι» θα ταξιδεύσουν την Κυριακή στην Λευκωσία για αντιμετωπίσουν την Ομόνοια στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, που θα διατηρήσουν την ομάδα κοντά στην κορυφή.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου προετοιμάζει την ομάδα του και μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό που αντιμετωπίζει ο Άλεξ Κωνσταντίνου. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα και σήμερα θα ξεκαθαρίσει εάν θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Από την άλλη, ο Μάριος Στυλιανού θα ακολουθήσει σήμερα το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και είναι σίγουρο ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψουν ο αρχηγός Γιώργος Μέρκης και ο Γιώργος Βασιλείου.

Άγνωστες παραμένουν οι σκέψεις του Κύπριου τεχνικού αναφορικά με το σύστημα που θα παρατάξει την ομάδα του στο ντέρμπι. Θα συνεχίσει στο 4-4-2 ή θα επιλέξει το 4-2-3-1. Περισσότερα θα διαφανούν στην σημερινή προπόνηση, όπου θα κάνει περισσότερες δοκιμές.

Περιμένουν Λόπεζ, προχωρούν στους άλλους
Στο μετεγγραφικό κομμάτι, οι «κυανόλευκοι» ως γνωστόν έχουν συμφωνήσει με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Χιούγκο Λόπεζ και περιμένουν να ελευθερωθεί ο παίκτης από την Ένωση, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η απόκτηση του.

Ο 25χρονος (15/5/1988) Ισπανός ως γνωστόν προχώρησε χθες σε μονομερή τερματισμό του συμβολαίου του, λόγω οφειλών της ΕΝΠ προς το μέρος του. Ο Λόπεζ αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο, ενώ μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό.

Πήρε φανέλα βασικού και στις 15 αγωνιστικές, σημειώνοντας 2 γκολ. Σημείωσε και 3 γκολ στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Χαλκάνορα. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεχωρίζει για την ταχύτητά του.

Πέραν από το Λόπεζ ο Απόλλωνας θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και ενός αριστερού μπακ, έτσι ώστε να έχουν περισσότερες λύσεις ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου