Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ο Π. Πιλάλης γυμνός στοχεύει τη Ροζίτα Κεντάλα και η Ελια Ιωανίδου δίπλα στο γυμνό μοντέλο

Σε καυτές πόζες που μαγνητίζουν τα βλέμματα, τα πρόσωπα της κυπριακής show biz, στήνονται μπροστά από το φωτογραφικό φακό του Χάρη Ευαγόρου, για τις ανάγκες του ημερολογίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

Μία ακόμη γεύση από το περιεχόμενο του ημερολογίου, που εξέδωσε για το 2014, ο ΠΑΣΥΚΑΦ, μας δίνει να καταλάβουμε ότι το γυμνό είναι τέχνη.

Ο ηθοποιός Πανίκος Πιλάλης, γυμνός με ένα σύννεφο ομίχλης να καλύπτει τα επίμαχα σημεία, στοχεύει με το τόξο του, προς την σειρήνα, Ροζίτα Κεντάλα, η οποία φωτογραφίζεται με ένα αποκαλυπτικό κορμάκι.



Το ίδιο καυτή είναι και η ηθοποιός Έλια Ιωαννίδου, η οποία φωτογραφίζεται με ένα επίσης σέξι κορμάκι, έχοντας μπροστά της το μοντέλο Πέτρο Βάρμα.



Το ημερολόγιο δημιουργήθηκε για τη στήριξη του ιερού έργου που επιτελεί ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

Όλα τα έσοδα από την προπώληση του ημερολογίου θα διατεθούν προς ενίσχυση του συνδέσμου.

Για τις ανάγκες της δημιουργίας του ημερολογίου, συνεργάστηκαν αξιόλογα ονόματα του χώρου, με τον Χάρη Ευαγόρου να βρίσκεται στο τιμόνι της διεύθυνσης φωτογραφίας.

Οι υπόλοιποι συντελεστές έχουν ως εξής

Επιμέλεια Φωτογραφίας: ModelPro
Σχεδιαστής Μόδας: Μιχάλης Λάζος
Hair Styling: John Michael
Make up Artist: Φλωρεντία Χαραλάμπους
Σχεδιασμός Ημερολογίου: Γεώργιος Καψής
Επιμέλεια & Οργάνωση Ημερολογίου: Δημήτρης Γιαννακού

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου