Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ενώπιον Δικαστηρίου σήμερα ο 36χρονος για τον φόνο του Λούκα που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητο του

Η Αστυνομία παρέδωσε σήμερα, στις Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, τον 36χρονο φίλο της συζύγου του Λουκά Κωνσταντίνου ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος στην περιοχή του Λειντις Μαιλ, στις 3/04/13.

Ο 36χρονος παραδόθηκε χθες στην Αστυνομία Λεμεσού και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων, στην Επισκοπή.

Η διαδικασία στο δικαστήριο, αναμένεται να είναι η ίδια με αυτή της 26χρονης συζύγου του Κωνσταντίνου, ενώ θα τεθεί υπό κράτηση μέχρι τη Δευτέρα, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τις Αρχές στην Αγγλία για να εξακριβωθεί κατά πόσο είναι εφικτή η περαιτέρω κράτηση και των δύο.

Χειροπέδες και στον φίλο της 26χρονης για την υπόθεση δολοφονίας στο Λειτης Μαιλ 

Πριν περίπου 1 μια ώρα η Αστυνομία Λεμεσού συνέλαβε και τον 36χρονο φίλο της 26χρονης σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του  Λούκα Κωνσταντίνου ,ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητο του στις 3/04/13

Ο 36χρονος βρίσκετε υπό κράτηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και αύριο θα οδηγηθεί στο Δικαστήριό το οποίο αναμένετε να εκδώσει ένταλμα προσωποκράτησης του.


Πηγή: www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου