Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΑΕΛ - Οχένε… να η ευκαιρία σου

Στον αγώνα του πρωταθλήματος έμαθε ότι θα παίξει λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Μπήκε μέσα ψιλοχάθηκε ανάμεσα στις μάχες της μεσαίας γραμμής, τα βρήκε κάπως σκούρα, ωστόσο έδειξε κάποια στοιχεία της ποδοσφαιρικής του κλάσης.

 Οι συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν, οι οπαδοί συμπεριφερόμενοι με απίστευτη ωριμότητα ούτε και γκρίνιαξαν… και κυρίως ο προπονητής του έμπρακτα τον στήριξε ξεκινώντας τον πάλι στην ενδεκάδα στον αγώνα του κυπέλλου.

Ο νεαρός Γκανέζος τούτη τη φορά έδειξε πιο έτοιμος. Απέναντι σε παίκτες κλάσης όπως ο Μοραίς και ο Βινίσιους, κράτησε μπάλα, έβαλε τα πόδια του στη φωτιά και γενικώς ξεχώρισε έστω και λίγο από τη μετριότητα που έβγαλε η ομάδα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον το καθήκον τον καλεί. Ο Σακέτι είναι εκτός, ο Νικολάου επίσης η καυτή πατάτα που συνήθως χρεώνεται ο αμυντικός χαφ θα πάει στα πόδια του. Ο Γκανέζος έχει πια την ευκαιρία απέναντι σε ένα όχι και τόσο ποιοτικό αντίπαλο όπως ο ΑΠΟΕΛ να πάρει τα ηνία και γιατί όχι να δικαιώσει όσους τον έφεραν στην ομάδα πέρσι το χειμώνα. Μέχρι στιγμής έβγαλε δύο παιγνίδια πέρα για πέρα σημαντικά, έχει πάρει ρυθμό στα πόδια του και πλέον ο Πέτεφ περιμένει να δει το τεστ που θα τον υποβάλει ως ένα από τα μέλη της μεσαίας γραμμής.

Από κει και πέρα, ο αγώνας με την Ένωση μόνο δεν εύκολος δεν είναι. Η ομάδα είναι κάπως κουρασμένη δύο ενδεκαδάτοι χαφ είναι εκτός ομάδας συνεπώς η συνοχή του συνόλου αναμένεται κάπως να επηρεαστεί. Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Ορλάντο Σα ο οποίος μάλλον θα πάρει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης. Όλοι πάντως εύχονται ότι ο ποδοσφαιρικός οίστρος του Πορτογάλου θα σκοτώσει τον αντίπαλο προκειμένου η ομάδα να μην μπει στη ψυχοφθόρα διαδικασία ενός δύσκολου αγώνα.


Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κατά πόσο ο Πέτεφ θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον Καλουντέροβιτς. Η τυπικά διαδικασία εγγραφής του έχει ολοκληρωθεί και απομένει πια η απόφαση του Βούλγαρου για το πώς θα χειριστεί το θέμα του Σέρβου. όσον αφορά τον Πότοκαρ, ήρθε, είδε υπέγραψε και αναμένεται ότι στον αγώνα με την Ομόνοια θα βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Source : www.24sports.com.cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου