Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Πάγωσαν ακόμα και οι ανακριτές! Σοκαριστική η κατάθεση του Ρουμάνου που βιάστηκε στις φυλακές

Κατονομάζει τρία πρόσωπα που τον βίασαν και τέταρτο που τον παρενόχλησε, ενώ τα όσα υπέφερε στα χέρια τους και τα είπε στους ανακριτές, δεν περιγράφονται
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα όσα πέρασε στις Φυλακές, έδωσε χθες σε ανακριτές της Αστυνομίας ο 22χρονος Ρουμάνος, που βρίσκεται στο νοσοκομείο Λευκωσίας μετά τον ομαδικό βιασμό του από κατάδικους.

Στην κατάθεση του κατονομάζει τρία πρόσωπα που τον βίασαν και τέταρτο που τον παρενόχλησε, ενώ τα όσα υπέφερε στα χέρια τους και τα είπε στους ανακριτές, δεν περιγράφονται.

Ο νεαρός εκτίει ποινή φυλάκισης για διαρρήξεις και κλοπές.

Στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου βρίσκεται τώρα, αποφασίστηκε η εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης για την προστασία του και το υπ. Οικονομικών ζήτησε από τη Βουλή έγκριση σχετικού κονδυλίου.

Ειδική ομάδα ανακριτών άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις και από κρατούμενους τόσο για τον βιασμό, όσο και για τις πέντε αυτοκτονίες και τις τρεις απόπειρες, ξεκινώντας από τις 18 Ιουλίου 2013 όταν Λεμεσιανός βρέθηκε κρεμασμένος λίγες ώρες μετά που μπήκε στη Φυλακή και αφού είχε προειδοποιήσει για τις προθέσεις του.

Για κάθε υπόθεση αυτοκτονίας, απόπειρας ή βιασμού θα ετοιμαστεί ξεχωριστή έκθεση από τους ανακριτές, ενώ θα ληφθούν υπόψη και τα ευρήματα από τις δύο ποινικές ανακρίσεις που διεξήχθησαν για τις δύο πρώτες αυτοκτονίες.

Όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος, με όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι πολλοί είναι διαθέσιμοι να μιλήσουν για τα τεκταινόμενα.

Από χθες πάντως επικρατεί ηρεμία στις Φυλακές, λόγω της χαλάρωσης των μέτρων που είχαν ληφθεί.

Οι κατάδικοι έχουν ηλεκτρικό ρεύμα 24 ώρες, ζεστό νερό και επαρκές φαγητό.

Χθες μετακινήθηκαν στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας για νοσηλεία έξι κατάδικοι, οι οποίοι θεωρούνται σοβαρά άρρωστοι.

Πηγή: tothemaonline.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαμός Στη Βουλή! Επιθέσεις Βουλευτών Κατά Ιωνά Στην Ενημέρωση Για Τη Δραματική Κατάσταση Στις Κεντρικές

Δεκάδες Μέσα Σε Δύο Μέρες - 75 Κατάδικοι Στον Ψυχίατρο Με Τάσεις Αυτοκτονίας

Νέα Αυτοκτονία Τα Ξημερώματα Στις Κεντρικές Φυλακές

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου