Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Σταύρος Μιχαλακάκος: Γιατί δεν έκανε καριέρα ο ταλαντούχος Κύπριος του X-Factor

Τον αγώνα που έδινε εδώ και τέσσερα χρόνια και ο οποίος τον εμπόδιζε να κάνει καριέρα στο χώρο της μουσικής, αποκάλυψε ο Κύπριος Σταύρος Μιχαλακάκος που κέρδισε το X - Factor το 2010.

«Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου όπου δικαιώνει τον ιδιόμορφο απροσάρμοστο και κακό καλλιτέχνη Σταύρο Μιχαλακακο. Επιτέλους μετά από 4 χρόνια άδικου πολέμου δικαιώθηκα. Επιτέλους μπορώ να αρχίσω να κάνω μουσική...» έγραψε ο τραγουδιστής στο λογαριασμό του στο Facebook, αποκαλύπτοντας όλα όσα πέρασε το τελευταίο διάστημα.



Αν και πολύ υποσχόμενος, ο τραγουδιστής δεν κατάφερε να δει τα όνειρά του να πραγματοποιούνται. Κερδίζοντας το X - Factor, κέρδισε μαζί με τον τίτλο κι ένα συμβόλαιο με μία δισκογραφική εταιρία, σύμφωνα με το οποίο ο τραγουδιστής θα ηχογραφούσε και θα κυκλοφορούσε τρεις δίσκους.

Ωστόσο η εταιρία, όπως αναφέρει ο ίδιος στο elita.com.cy, δεν τήρησε τους όρους του συμβολαίου, με αποτέλεσμα τέσσερα χρόνια μετά τη νίκη του να μην έχει ούτε ένα δίσκο στο ενεργητικό του.



«Μου είχαν δώσει το πράσινο φως για έναν δίσκο, μα όταν εγώ τον ολοκλήρωσα αρνήθηκαν να τον κυκλοφορήσουν. Μου έλεγαν βέβαια να κάνω υπομονή και μου χάιδευαν τα αφτιά με ψεύτικες υποσχέσεις, όμως ποτέ δεν έγινε τίποτα. Έτσι έφτασε μια στιγμή που ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση. Χρωστούσα χρήματα σε στούντιο, παραγωγούς και μουσικούς, οπόταν δεν είχα άλλη επιλογή από το να κινηθώ νομικά».

Τελικά, μετά από τέσσερα χρόνια, η απόφαση του δικαστηρίου δικαίωσε τον Κύπριο τραγουδιστή, ο οποίος τώρα κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία.

«Τώρα πια μπορώ να ηρεμήσω και να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Να κάνω επιτέλους καριέρα ως τραγουδιστής μετά από τέσσερα χρόνια».



Εδώ με τον Παναγιώτη Τσαλακάκο


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---



Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου