Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΚ: ΚΥΠΡΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

ΣΕ ιδιωτικό νοσοκομείο της Λευκωσίας, μπήκε εσπευσμένα πριν από μερικές μέρες πασίγνωστος κύπριος ηθοποιός ο οποίος και σήμανε συναγερμό στην οικογένεια και στο φιλικό του περιβάλλον...

Ο κύπριος ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε αμέτρητες τηλεοπτικές σειρές της τηλεόρασης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  έπαθε νευρικό κλονισμό όταν η γυναίκα που αγαπούσε τα τελευταία χρόνια και που εκείνος έδινε τα πάντα γι αυτήν φέρεται να τον εγκατέλειψε αφήνοντας τον στην κυριολεξία... σύξυλο.

Παρ' όλες τις θυσίες που κατά καιρούς έκανε για την γυναίκα που τόσο πολύ αγάπησε, ο πρωταγωνιστής κυπριακών τηλεοπτικών σειρών ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν άκουσε από τα χείλη της την λέξη "χωρίζουμε". 

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον, έχει πέσει σε βαριάς μορφής μελαγχολίας ενώ απειλεί πως θα βάλει τέλος στη ζωή του αν δεν επιστρέψει πίσω ο έρωτας που σημάδεψε - λέμε τώρα - την ζωή του. 

Κι εμείς απλά του λέμε πως.... καμία γυναίκα και κανένας έρωτας δεν αξίζει παραπάνω από τη ζωή του καθενός μας.

Γυναίκες... γυναίκες υπάρχουν πολλές αγαπητέ κύπριε ηθοποιέ.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου