Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΑΕΛ - Και τελικά έφεση για Ορλάντο Σα

Έφεση για κακοδικία στην εκδίκαση της υπόθεσης του Ορλάντο Σα θα κάνει τελικά η ΑΕΛ.

Αυτό αποκάλυψε με δηλώσεις του στον Sports One ο αντιπρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας Αντρέας Γιάπας.

Τo σκεπτικό της απόφασης των ανθρώπων της ΑΕΛ είναι ότι όπως διαπίστωσαν οι νομικοί σύμβουλοι της ομάδας υπήρξε κακοδικία κατά την διαδικασία επιβολής ποινής στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

Μετά απ' αυτή την εξέλιξη, θα πρέπει να συνέλθει άμεσα το Εφετείο, πριν τη διεξαγωγή του επόμενου αγώνα τους με την Ομόνοια, την Κυριακή στο Τσίρειο.

Σύμφωνα με τοποθετήσεις του αντιπροέδρου της ΑΕΛ, Ανδρέα Γιάπα, το σκεπτικό της έφεσης για κακοδικία αφορά στο γεγονός πως το σκεπτικό της Δικαστικής βασίστηκε στο φύλλο αγώνος και στην έκθεση του παρατηρητή, τα οποία δεν αναγράφουν τίποτα σχετικό με την χειρονομία του Πορτογάλου.

 Όπως έγινε γνωστό, ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας ήταν αυτός που παρέπεμψε τον Ορλάντο Σα στη Δικαστική, η οποία σύμφωνα με την γραπτή απόφαση που κοινοποιήθηκε στην ΑΕΛ, δεν έλαβε υπόψη την έκθεση του.

Ο αντιπρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας, στις δηλώσεις του, αφού ανάγνωσε το επίμαχο κομμάτι, συμπλήρωσε πως η θέση της ομάδας στηρίζεται στα άρθρα 53 έως 69.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου