Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Η πιο πυκνή ομίχλη της ιστορίας στο Πεκίνο

Μεγάλες φωτεινές οθόνες στους δρόμους που χρησιμοποιούνται για διαφημίσεις, εκπέμπουν μόνο πορφυρό κόκκινο χρώμα και προβάλλουν ηλιοβασιλέματα στους δρόμους του Πεκίνου με την μηδενική ορατότητα.

 Και οι Κινέζοι σπεύδουν γύρω από αυτές τις οθόνες αναζητώντας λίγο χρώμα, καθώς έχουν εγκλωβιστεί στην μεγαλύτερη ομίχλη της ιστορίας.

Αυτές οι φουτουριστικές οθόνες που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία του Πεκίνου, χρησιμοποιούνται για την προβολή διαφημίσεων, συνήθως τουριστικών προορισμών. Τις τελευταίες μέρες όμως προβάλλουν και εικονικά ηλιοβασιλέματα, κάνοντας πολλούς Κινέζους να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και εφοδιασμένοι με μάσκες να σπεύδουν να τα δουν για να ξεπεράσουν το σοκ της ομίχλης.

Η ατμόσφαιρα βέβαια είναι αφόρητη, καθώς υπάρχει μια όξινη μυρωδιά. Χθες εξεδόθη ανακοίνωση ότι η μόλυνση της ατμόσφαιρας έχει φτάσει σε επικίνδυνο σημείο, τα σχολεία έμειναν κλειστά και τα παιδιά υποχρεωτικά μέσα στα σπίτια τους.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.ikypros.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου