Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣH - Αντιδράσεις για διορισμό Χριστοδούλου (τοποθέτηση Αλεξάνδρου)

Έντονες είναι οι αντιδράσεις από τους φίλους της Ανόρθωσης για τον διορισμό του διαιτητή Αντώνη Χριστοδούλου στο ματς της 17ης αγωνιστικής με τη Δόξα.

Ως γνωστό ο κ. Χριστοδούλου ήταν ο διαιτητής στο ντέρμπι με την Ομόνοια όπου η Ανόρθωση είχε παράπονα από την διαιτησία με σημαντικότερες φάσεις την κόκκινη του Αλέξα και το πέναλτι της Ομόνοιας.

Για το θέμα τοποθετείτε και ο σύμβουλος επικοινωνίας της ''Κυρίας'' Αλέξανδρος Αλεξάνδρου μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Facebook. Αφού αναφέρει ότι δέχθηκε αρκετά παράπονα καλεί τον κόσμο σε αυτοσυγκράτηση αλλά και τους διαιτητές του αγώνα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Η τοποθέτηση του κ. Αλέξανδρου:
Μόλις πριν λίγο ενημερώθηκα για τους διαιτητές στο παιγνίδι μας με την Δόξα. Η αλήθεια πριν καν ενημερωθώ δέχθηκα βροχή τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων από φίλους Ανορθωσιάτες τα οποία και συνεχίζονται. Κάποια μάλιστα ήταν στα…γαλλικά, τα πλείστα εξ’αυτών σε…βαρετή διάλεκτο.
Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ την αγανάκτηση και τον θυμό του κόσμου αλλά και πάλι τους καλώ σε αυτοσυγκράτηση. Θέλω επίσης να τους καλέσω να αποβάλουν την προκατάληψη που τους διακατέχει έστω κι αν επιμένουν ότι είναι δικαιολογημένη.

Θα πάμε στο Μακάρειο για να κερδίσουμε και ελπίζω αυτή την φορά το μόνο εμπόδιο που θα βρούμε να είναι οι 11 αντίπαλοι ποδοσφαιριστές.
Καλώ τους 4 διαιτητές του αγώνα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κάνουν μία ακριβοδίκαιη διαιτησία χωρίς λάθη και «λάθη» και ο καλύτερος εντός αγωνιστικού χώρου ας κερδίσει.

Υ.Γ. Το πιο ωραίο μήνυμα ήταν αυτό με τα στοιχεία επικοινωνίας για αιτήσεις στο Άρειο Πάγο

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου