Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Sam Berns: Πέθανε από γεράματα στα 17 του! (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Sam Berns: Μια "απίστευτη ιστορία" ανάλογη με αυτή του "Μπέντζαμιν Μπάτον" έζησε ένα παιδί στη Μασαχουσέτη (ΗΠΑ), το οποίο απεβίωσε σε ηλικία μόλις 17 ετών, λόγω επιπλοκών της σπάνιας ασθένειάς του.

Ο Sam Berns έπασχε εκ γενετής από προγηρία (σ.σ.: πρώιμη γήρανση), με αποτέλεσμα αν και ήταν τόσο νέος, να φαίνεται ηλικιωμένος.

Η προγηρία συνδέεται με σοβαρή νοσηρότητα και θνητότητα, σαν αποτέλεσμα επιταχυνόμενης αρτηριοσκλήρυνσης των εγκεφαλικών και των στεφανιαίων αρτηριών, οδηγώντας σε πρόωρο θάνατο στη διάρκεια της 1ης ή 2ης 10ετίας της ζωής.

Οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τους γονείς του -Leslie Gordon και Scott Berns, γιατροί και οι ίδιοι-, ότι ο γιος τους θα ζούσε μέχρι 13 ετών.

Σε ηλικία, περίπου 9-24 μηνών, τα παιδιά που πάσχουν από προγηρία αρχίζουν να παρουσιάζουν σημαντική καθυστέρηση της ανάπτυξης, η οποία οδηγεί σε βραχυσωμία και χαμηλό βάρος.

Ακόμα, αναπτύσσουν ιδιόμορφο πρόσωπο, το οποίο είναι δυσανάλογα μικρό συγκριτικά με την κεφαλή, μικρογναθία, οδοντικές ανωμαλίες, εξόφθαλμο, μικρή μύτη κα.















Πηγή: http://www.tragiko.net/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΔΩ

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου