Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Πανικός στο διαδίκτυο με το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση

Αργά χθες το βράδυ δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο κομμάτι της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα με τίτλο «Η καθημερινότητά μας».


Μετά την τεράστια επιτυχία της ροκ όπερας «Δαίμονες» είναι η πρώτη δισκογραφική απόπειρα του Νίκου και της Άννας.

Από τη στιγμή που το κομμάτι ανέβηκε στο διαδίκτυο χιλιάδες χρήστες το ανέβασαν στο Facebook αλλά έκαναν και tweet για αυτό. Μάλιστα #h_kathimerinotita_mas έφτασε no1 trend στο ελληνικό twitter μέσα σε μία ώρα.

Το τραγούδι έχει δεχθεί πολύ θετικές κριτικές ενώ οι προβολές στο youtube έχουν πάρει φωτιά. Ο Νίκος Καρβελάς βρίσκεται σε καλλιτεχνικό οίστρο και έδωσε ένα κομμάτι που πραγματικά αξίζει στην Άννα, καθώς στιχουργικά και μουσικά είναι άρτιο. Φυσικά η ερμηνεία της Άννας το κορυφώνει και αποδεικνύει πόσα πολλά έχει να δώσει ακόμα στο τραγούδι.

Η ίδια έγραψε στο facebook: «Πολυ χαίρομαι που το τραγουδι σας αγγίζει έτσι ! Κιεγω αυτο ακούω σε επανάληψη δυνατά στο αμάξι ...λογικά θα έχω βίντεο μέχρι 5 Δεκέμβρη».

Η συνεργασία της Άννας με την Panic Gold ξεκίνησε πολύ δυναμικά και πρόκειται να δούμε πολύ ωραία πράγματα. Το άλμπουν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα.

Ακούστε το τραγούδι!



Πηγή: http://mustonline.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου