Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Πάρα πολύ κρίσιμη η κατάσταση του Γλαύκου Κληρίδη

Ιδιαίτερα κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, ο οποίος εισήχθη από χθες το πρωί στην κλινική Ευαγγελίστρια.
Ώρες αγωνίας για την κατάσταση της υγείας του Γλαύκου Κληρίδη.

Ο πρώην Πρόεδρος της Κύπρου και ιδρυτικό στέλεχος του ΔΗΣΥ, παλεύει κυριολεκτικά στα 94 του χρόνια για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ τα μηνύματα που έρχονται δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για ανατροπή της κατάστασης της υγείας του.
Η ιστοσελίδα tothmaonline, όπως αναφέρει σε δημοσιεύμα της, επικοινώνησε πριν από λίγο με τον προσωπικό του ιατρό, Ιωσήφ Κάσιο, ο οποίος μας ανέφερε χαρακτηριστικά «Τα πράγματα δεν είναι καλά, ο Γλαύκος Κληρίδης είναι πολύ άσχημα και η νύχτα ιδιαίτερα κρίσιμη»

Όπως πληροφορούμαστε στο πλευρό του βρίσκεται συνέχεια η κόρη του Καίτη και ο γαμπρός του Κώστας, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, από την Σρι Λάνκα, όπου βρίσκεται για να πάρει μέρος στη σύνοδο της κοινοπολιτείας, ζήτησε από στενούς του συνεργάτες, να τον κρατούν σε συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του Γλαύκου Κληρίδη.

Μάλιστα, δεν απέκλεισε την πιθανότητα να διακόψει το ταξίδι του στη μέση και να επιστρέψει στην Κύπρο.

Οι επόμενες ώρες, θα είναι καθοριστικές.

Πηγή: tothemaonline.com
_________________________________________________________________________________
19.50: Η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη είναι πάρα πολύ κρίσιμη, δήλωσε ο ιατρός του Ιωσήφ Κάσιος.


«Εισήχθη χθες το πρωί στην κλινική Ευαγγελίστρια σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Η κατάσταση της υγείας του είναι πάρα πολύ κακή. Είναι κρίσιμη και δυστυχώς, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά», είπε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου