Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Νυχτερινή έξοδο έκαναν το βράδυ της Τετάρτης, η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα ο πρώην Πρόεδρος της Λαϊκής Τράπεζας, Ανδρέας Βγενόπουλος την επιστολή που απέστειλε προς την Επιτροπή Θεσμών, με την οποία θέτει όρους και προϋποθέσεις για να παρουσιαστεί στη Βουλή.

Ο όροι που θέτει ο κ. Βγενόπουλος είναι η διαδικασία να είναι ανοικτή για τους δημοσιογράφους, να του παραχωρηθούν 5 ώρες για να παρουσιάσει τις θέσεις του, ενώ επιθυμεί την παρουσία τεχνοκρατών και οικονομολόγων για να βοηθήσουν την Επιτροπή στο έργο της.

Στη γραπτή του δήλωση ο κ. Βγενόπουλος σημειώνει πάντως πως ό,τι έχει ακουσθεί εναντίον των «Ελλήνων» θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος όταν του δοθεί η ευκαιρία να μιλήσει και να εξηγήσει τι έχει πραγματικά συμβεί στην Λαϊκή Τράπεζα και στο τραπεζικό σύστημα εν γένει, την περίοδο από Χριστόδουλου Χριστοδούλου μέχρι και Πανίκου Δημητριάδη.

Άγνωστη παραμένει επί του παρόντος η απάντηση της Επιτροπής στα «θέλω» του πρώην ισχυρού άνδρα της Λαϊκής, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι η Επιτροπή δεν διαπραγματεύεται όρους και προϋποθέσεις σε τέτοιες περιπτώσεις.

Source : www.ikypros.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου