Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ - Ερωτοκρίτου: «Είναι αισχρό αυτό που συμβαίνει»

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Φοίβος Ερωτοκρίτου, μιλώντας το πρωινό της Πέμπτης στον Super ΣΠΟΡ FM.

«Δυστυχώς αυτό είναι απόρροια του τι έχει συμβεί τους τελευταίους 3-4 μήνες. Δεν είναι έκπληξη αυτά που συμβαίνουν. Δυστυχώς ότι συζητούσαμε στο συμβούλιο, πριν καν ολοκληρωθεί η συνεδρία, ήταν μέσα στα site. Είναι αισχρό αυτό που συμβαίνει για ανθρώπους που προσέφεραν στο ΑΠΟΕΛ, να σπιλώνονται με τέτοιο τρόπο. Υπήρξαν κάποιες εκκρεμότητες, όχι εξ υπαιτιότητας τους. Προσπαθούμε να λυθούν οι εκκρεμότητες για να νιώθουμε ότι θα παρουσιάσουμε το έργο που έχει γίνει. Λυπούμε που ο κ. Κυριακίδης, ένας συνεργάτης μου τόσα χρόνια, υπονοούσε εμένα ότι έκανα τη διαρροή. Το αφήνω στην κρίση του κόσμου», το αρχικό σχόλιο και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Είναι άδικο. Είμαι ο τελευταίος που θα ήθελα να αποθαρρύνω κάποιο που θέλει να έρθει να αναλάβει το ΑΠΟΕΛ. Ήθελα από το καλοκαίρι να πάω σπίτι μου να ησυχάσω. Θα ήμουν ο τελευταίος που θα ήθελα να σπιλώσω κάποιο».

Ακολούθως, ρωτήθηκε αν όντως υπάρχουν αυτές οι οφειλές από τους πρώην παράγοντες:
«Υπάρχουν αυτές οι οφειλές. Είμαστε ήδη σε επαφή για να γίνουν επεξηγήσεις. Θα γινόταν για εκκαθάριση αυτών των ποσών. Ήταν θέμα ημερών να κανονιστεί. Ποιος ήταν ο σκοπός αυτού που το είχε διαρρεύσει; Ας σκεφτεί ο καθένας ποιος ήταν».

Αναφορικά για τον Θόδωρο Κυριακίδη
«Νιώθω θλίψη. Ο Θεόδωρος ήταν εκεί εννιά χρόνια. Προσέφερε τόσα και τόσα στο ΑΠΟΕΛ. Πάντα αφοσιωμένος στο έργο του. Είναι πραγματικά κρίμα. Όσον αφορά τη διαρροή ας σκεφτεί ποιος είχε συμφέρον να γίνει αυτός ο ντόρος».

Για το διοικητικό θέμα ο πρόεδρος επανέλαβε αυτά που λέει το τελευταίο διάστημα:
«Κάνουμε ότι προνοεί το καταστατικό. Θα ήταν λάθος αν η οποιαδήποτε διοίκηση διόριζε τον επόμενο πρόεδρο ή δ.σ. Που πάνε τα δικαιώματα των μετόχων; Αν γινόταν έτσι ουδέποτε θα γίνονταν συνελεύσεις. Δεν είχα αυτό το δικαίωμα. Όσον αφορά την περίπτωση μου το καλοκαίρι, ήμουν ήδη μέλος του συμβουλίου. Μπορεί να διορίσει μέλη η διοίκηση, όχι όμως όταν όλη η διοίκηση τελεί υπό παραίτηση».

Ξεκάθαρος ήταν για τον Πρόδρομο Πετρίδη, τονίζοντας ότι μπορεί να φέρει την ενότητα στην ομάδα:
«Καταρχάς, ήταν λανθασμένος ο τρόπος που έμεινα το καλοκαίρι. Έπρεπε να είχα αποχωρήσει. Το μετάνιωσα. Δεν ήταν ο σωστό να παραμείνω διά βοής. Δεν έχω τίποτα να χωρίσει με τον κ. Πετρίδη. Έκανε 6 χρόνια πρόεδρος και είναι από τους βασικούς μετόχους. Μπορεί να φέρει την ενότητα στο ΑΠΟΕΛ. Δεν φέρω καμία ευθύνη που δεν υπάρχει ενότητα. Είναι θέμα των μετόχων να αποφασίσουν».

Για το αν του είπε μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα ότι θα αναλάβει…
«Είχαμε μια συνάντηση μαζί με τον κ. Πετρίδη. Παρών ήταν ο κ. Γεωργίου και ο κ. Ξιναρής. Μου είχαν ζητήσει να κάνω διορισμό. Τους είπα ότι δεν μπορώ και προτιμώ να πάω σε γενική συνέλευση».

Καταλήγοντας ο κ. Ερωτοκρίτου επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο Ίσμαηλ Γκονσάλβες αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου