Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Άννα Βίσση: επιστρέφει δισκογραφικά!

Η Άννα Βίσση επιστρέφει δυναμικά και τριπλά, με την κυκλοφορία των «Δαιμόνων», το νέο της άλμπουμ και τις νέες εμφανίσεις μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

Η απόλυτη Ελληνίδα star αφού σαγήνευσε για άλλη μια φορά με τη φωνή της Βρυξέλλες μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και την Δέσποινα Ολυμπίουστο «Bozar», χορεύοντας και τραγουδώντας ακόμη και κυπριακά παραδοσιακά τραγούδια το περασμένο Σάββατο, και μετά από πρωτοβουλία της επιτρόπου Ανδρούλας Βασιλείου, ώστε να βοηθηθούν ιδρύματα, νέοι και οικογένειες της Κύπρου.


Επέστρεψε στην Ελλάδα, και ετοιμάζεται για το νέο μεγάλο δισκογραφικό comeback, λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία της παράστασης «Δαίμονες» σε CD και DVDμε γνωστό εβδομαδιαίο έντυπο.

Το νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας φέρει και πάλι την υπογραφή του μέντορα τηςΝίκου Καρβέλα, και όχι τυχαία, καθώς έχουν υπογράψει μαζί στο παρελθόν μερικά από τα μεγαλύτερα διαχρονικά τραγούδια. Μετά από το «Αγάπη Είναι Εσύ» και τοsingle «Τυραννιέμαι», η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκαλύπτει σε συνέντευξη της σε βέλγικη ιστοσελίδα ότι το νέο άλμπουμ έρχεται τον Δεκέμβριο, ενώ σε λίγες μέρες θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε το πρώτο τραγούδι αυτής της δουλειάς, αλλά και το ντουέτο της με τον Αντώνη Ρέμο, του οποίου ο τίτλος είναι και η ονομασία της νέας τους κοινής παράστασης στο «Pantheon»…που θα γράψει ιστορία στη νύχτα.
Η τραγουδίστρια πλέον ανήκει σε νέα δισκογραφική εταιρία, της οποίας το όνομα δεν έχει αποκαλύψει ακόμη. Το άλμπουμ μάλιστα θα είναι κάτι πιο ψαγμένο και μεconcept, ενώ το περιεχόμενο του θα έχει να κάνει με την εμβάθυνση των σχέσεων…τι δημιουργεί την αγάπη, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που δεν είναι μόνο τύχη. Η αλήθεια είναι ένα άλμπουμ της Βίσση αποτελεί από μόνο του θέμα, και εμείς αναμένουμε το αποτέλεσμα της δουλειάς αυτής.

Δείτε το διαφημιστικό τρέιλερ της νέας δισκογραφικής κυκλοφορίας των "Δαιμόνων".



Source : http://popeliterss.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου