Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

OMONOIA - Θύμα της μεγάλης αποχής ο Μεγκόλο

Αρκετοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναρωτιούνται τι γίνεται ο Τζάστιν Μεγκόλο, αφού ο νεαρός Καμερουνέζος εδώ και καιρό ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο Μεγκόλο έπαιξε πολύ λίγο ως τώρα, στο φιλικό με την ΑΕΚ στην Αθήνα, πρόλαβε όμως να αφήσει υποσχέσεις χάρη στην τρελή ταχύτητα του.

Ο Τζάστιν ως γνωστό πριν υπογράψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ από την πρώην ομάδα του στην Τυνησία. Από το περασμένο Μάρτιο είχε κάνει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος, με αποτέλεσμα να απέχει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν ήρθε στην ομάδα μας, είχε διαπιστωθεί πως θα χρειαστεί χρόνο και του δόθηκε, κάπου εκεί όμως και λόγω της αποχής προέκυψαν μυϊκά προβλήματα που τον έφεραν κι άλλο πίσω.

Στα ουσιαστικά τώρα, για το επόμενο 10ήμερο πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Καμερουνέζος θα συνεχίσει το ειδικό του πρόγραμμα, μέχρι να είναι τελείως έτοιμος. στην ΟΜΟΝΟΙΑ ευελπιστούν πως μέσα στο Νοέμβριο θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα και θα μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή κάποιες φορές. Θέλει όμως κάποιο χρόνο.

Source : www.omonoianews.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου