Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Arsenal: «Θέλουμε τα ίδια πράγματα με τον Βενγκέρ»

Απόλυτη ταύτιση απόψεων που είναι και το ισχυρότερο «όπλο» ώστε να οδηγήσει τον Αρσέν Βενγκέρ στην παραμονή του στον πάγκο της Άρσεναλ, έχει αντιληφθεί ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Σταν Κροένκε. «Είμαστε περήφανοι για τον ίδιο και για όσα έχει πετύχει» είπε το αφεντικό των Λονδρέζων.

Το θέμα του μέλλοντος του Αλσατού κόουτς στον πάγκο των «κανονιέρηδων», απασχόλησε σχεδόν… αποκλειστικά την Άρσεναλ την περσινή σεζόν.

Ο Βενγκέρ πέρασε ίσως τις πιο δύσκολες στιγμές της 17ετούς θητείας του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά πλέον, όλα δείχνουν να έχουν ηρεμήσει. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο ιδιοκτήτης της Άρσεναλ, Σταν Κροένκε, ευελπιστεί να συνεχιστεί η συνεργασία τους, τρέφοντας απεριόριστη εκτίμηση στις ικανότητες αλλά και τον χαρακτήρα του έμπειρου προπονητή.

«Θεωρώ ότι κάνει σπουδαία δουλειά. Τον έχουμε στηρίξει, είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν, περήφανοι για τον σύλλογο και ο Αρσέν ξέρει τι ακριβώς σκεφτόμαστε και τι θέλουμε. Ξέρει τη φιλοσοφία μας, όλα αυτά που θέλουμε και στοχεύουμε να κάνουμε και πιστεύω ότι θέλουμε τα ίδια πράγματα» είπε ο Κροένκε, για να συνεχίσει, τονίζοντας:

«Εγώ προσωπικά θεωρώ τον Αρσέν απολαυστικό. Είναι πανέξυπνος, ευφυής και ξέρει τα πάντα για την ομάδα. Έχει βαρύτητα η άποψή του για τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο και αυτό το έχει κερδίσει. Είναι ανεξάρτητος όσον αφορά τις σκέψεις και τα σχέδιά του. Δεν παρεμβαίνει σε αυτά η διοίκηση, όπως γίνεται πολλές φορές σε άλλες ομάδες, γιατί είναι κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη».

Source: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου