Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

«Εμπιστοσύνη στους θεσμούς» σχόλιο Χάσικου για τη Δρομομολαξιά

Να έχουμε όλοι εμπιστοσύνη στους θεσμούς, ήταν το σχόλιο του Υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου αναφορικά με την υπόθεση αγοραπωλησίας τ/κ τεμαχίου στη Δρομολαξιά από την Cyta.

Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις, ο κ. Χάσικος είπε ότι πρέπει να επιδειχθεί εμπιστοσύνη τόσο σε αυτούς που διεξάγουν τις έρευνες με την καθοδήγηση της Γενικής Εισαγγελίας, άλλο τόσο στο Δικαστηρίου γιατί εκεί είναι το τέλος του δρόμου. «Ας εμπιστευτούμε λοιπόν τους θεσμούς, Εισαγγελία και Δικαστήριο», είπε.

Ερωτηθείς αν νιώθει δικαιωμένος από τις εξελίξεις, ο κ. Χάσικος είπε ότι αυτό που έκανε δεν ήταν τίποτε άλλο από το καθήκον του, με την έννοια ότι αυτό ήταν η ανάγκη και η λαϊκή απαίτηση.

«Ιδιαίτερα μετά την καταστροφή της οικονομίας ο κόσμος έψαχνε αιτίες, έψαχνε ενόχους και είναι καθήκον της Κυβέρνησης, εάν και εφόσον υπάρχουν ένοχοι είτε σε σχέση με τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος που έχει να κάνει με κλοπές ή μίζες, είτε έχει να κάνει με κακοδιαχείριση από πλευράς των όσων έχουν ευθύνη για τη διαχείριση της οικονομίας. Δίκαια ο κόσμος, γιατί η καταστροφή ήταν πολύ μεγάλη, απαιτεί και θέλει εξηγήσεις», είπε

Source : 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου