Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Έτοιμος να ξοφλήσει την Ισπανική εφορία ο Lionel Messi

Ο Λιονέλ Μέσι είναι έτοιμος να πληρώσει όποιο ποσό χρειάζεται ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις του με την ισπανική εφορία, όπως δήλωσε ο συνήγορος του Κρίστοφερ Μάρτελ.

Ο Αργεντινός κατέθεσε σήμερα στον οικονομικό εισαγγελέα της Βαρκελώνης στην Γκάβα για την φοροδιαφυγή ύψους 4,1 εκατομμυρίου ευρώ που αφορά τα έτη 2007,2008,2009 και τα ποσά που δεν δηλώθηκαν στην εφορία έχουν να κάνουν με έσοδα από τα εμπορικά δικαιώματα του Αργεντινού. Ο 26χρονος για τα χρέη που έχει στην εφορία έχει δώσει ήδη 5 εκατομμύρια ευρώ.

«Όταν η διαδικασία ελέγχου ξεκινά, εμείς λαμβάνουμε μια μόνο εντολή: την δουλειά για να αποδειχτούν τα πραγματικά περιστατικά. Η εντολή από την οικογένεια του Μέσι είναι διαφάνεια, σαφήνεια και συνεργασία. Με αυτή την διαφάνεια έγιναν και οι ανακρίσεις σήμερα και έχουμε δείξει μεγάλη προθυμία να εξομαλύνουμε τις σχέσεις μας με το νόμο», δήλωσε ο Μαρτέλ.

Ο Μέσι κατέθεσε για συνολικά μίση ώρα από τις 12:30 (ώρα Ισπανίας) μέχρι τις 13:00 ενώ πιο πριν είχε καταθέσει και ο πατέρας του Αργεντινού.

Κατά την έξοδο του από το δικαστήριο ο παίκτης της Μπαρτσελόνα αποθεώθηκε από τον κόσμο με κάποια από τα συνθήματα που ακούστηκαν να είναι : «Πρωταθλητής Μέσι», «Μέσι για πρόεδρος», «Ζήτω ο Μέσι», «Μέσι είσαι ο καλύτερος». Βέβαια υπήρχαν και αυτοί που φώναξαν προς τον Αργεντίνο: «Είσαι κλέφτης»

Από νωρίς είχε μαζευτεί κόσμος έξω απο το δικαστήριο ώτσε να στηρίξει τον Μέσι. Στο δικαστήριο έφτασε πρώτα ο πατέρας του Μέσι, Χόρχε, που καταθέσε στις 10 (ώρα Ισπανίας) στον οικονομικό εισαγγελέα, ενώ ο 26χρονος έφτασε λίγο αργότερα και ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στις 11 (ώρα Ισπανίας). Οι δύο άντρες δεν έκαναν καμία δήλωση για την υπόθεση ούτε κατά την είσοδο ούτε κατά την έξοδο τους με τον Μέσι, όμως να χαιρετά τον κόσμο.

Source : http://ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου