Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ATP - Αποκλείστηκε ο Μάρκος Παγδατής

Ο Μάρκος Παγδατής δεν μπόρεσε να πάρει την εκδίκηση που έψαχνε και γνώρισε την τέταρτη ήττα του σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στον Στάνισλας Βαβρίνκα, με τον Ελβετό να παρουσιάζεται σταθερά δυνατός και να παίρνει την πρόκριση για την προημιτελική φάση του όπεν της Μαλαισίας.

Ο 28χρονος Ελβετός, Νο2 του ταμπλό στην Κουάλα Λουμπούρ, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αργοπορημένη εκκίνηση του Παγδατή και μετά από ένα εντυπωσιακό πρώτο σετ, χρειάστηκε ένα μπρέικ στο δεύτερο για να φτάσει στο ελεγχόμενο 6-1, 7-5 επί του πρωταθλητή μας, αρχίζοντας ιδανικά την προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου στη Μαλαισία.

Στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, ο Σταν δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα, αφού στις δύο πρώτες ευκαιρίες για μπρέικ και με τον Μάρκο Παγδατή εκτός αγώνα, πήρε γρήγορα προβάδισμα με 4-0 games και έφτασε με ευκολία στο 6-1 μέσα σε 22 λεπτά.

Στη συνέχεια, ο Παγδατής βελτίωσε σημαντικά αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού του και ειδικά το σερβίς του, όμως και πάλι δεν βρήκε τρόπο να απειλήσει το σερβίς του αντιπάλου του.

Έτσι, με το τρίτο του μπρέικ στο ματς, στο 11ο game (6-5) του 2ου σετ, ο Βαβρίνκα σφράγισε ουσιαστικά τη νίκη την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Source : http://ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου