Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

OOPS: ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ

Όταν είναι γύρω σου δεκάδες φωτογράφοι και είσαι σταρ και ετοιμάζεσαι να μπεις σε επίδειξη μόδας διάσημου σχεδιαστή, ο χειρότερος εφιάλτης σου είναι σίγουρα να ... παραπατήσεις και να πέσεις...

Κάτι τέτοιο έζησε η κατά τα άλλα πανέμορφη και πολύ σικάτη Nicole Kidman, όταν μετά το fashion show του αγαπημένου της σχεδιαστή Calvin Klein, έπεσε... θύμα ενός παπαράτσι ο οποίος στην προσπάθειά του να την απαθανατίσει πάνω στο ποδήλατό του, έπεσε πάνω της, με αποτέλεσμα η διάσημη ηθοποιός να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο έδαφος.

 H ηθοποιός αυθόρμητα έβαλε τα χέρια της για να μη χτυπήσει το κεφάλι της, η γόβα έφυγε από το πόδι της, ενώ όσοι ήταν γύρω της έσπευσαν να της δώσουν ένα χέρι βοήθειας... 

 Ευτυχώς η Nicole δεν τραυματίστηκε και παρά το γεγονός ότι ήταν ένα ατύχημα, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η ηθοποιός σκέφτεται να κάνει μήνυση στον παπαράτσι που έπεσε πάνω της.

Μετά το ατύχημα η Kidman προσπάθησε να ξαναβάλει γρήγορα τη γόβα της ...αλλά μετά το μετάνιωσε και μπήκε στο κτίριο με τη μια..
Τελικά κάποια στιγμή αφού η σταρ είχε μπει στο κτίριο, κάποιος σκέφτηκε να σηκώσει από το έδαφος και τον σαστισμένο παπαράτσι..



Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου