Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Champions League: Πάκος - Ζενίτ: 1-3

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ζενίτ στην Πορτογαλία όπου φιλοξενήθηκε από την Πάκος Φερέιρα, επικρατώντας 1-3 και παίρνοντας ουσιαστικά από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού και τους ομίλους.

Ο Σιρόκοφ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές καθώς σημείωσε χατ-τρικ. Στο 27’ άνοιξε το σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ, για να έρθει η απάντηση από τους γηπεδούχους στο 58’ με κοντινό σουτ του Λεάο. Άμεσα όμως, η Ζενίτ πήρε εκ νέου το προβάδισμα ,όταν μετά από αδράνεια στην άμυνα της Πάκος ο Σιρόκοφ από κοντά έκανε το 2-1 με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

Το 3-1 έγινε στο 85’ όταν ο Κερζάκοφ έκανε το φάουλ με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του Ντεγκρά για να καταλήξει στα δίχτυα. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Σιρόκοφ στο 90΄ ο οποίος ολοκλήρωσε και το χα-τρικ.

ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ: Ντεγκρά, Νούνο Σάντος, Ρικάρντο, Ρομέου, Αντρέ Λεάο, Ρουί Μιγκέλ (51’ Βίτορ), Σέρχιο Ολιβέιρα (80’ Μάνουελ Χοσέ), Ροδρίγκο Αντόνιο, Ανουνσιασάο, Ιρόμπισο (65’ Καρλάο), Ουρτάδο.

ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Λόμπαερτς, Χουμπόσαν, Σμολνίκοφ, Ανιούκοφ, Σιρόκοφ, Ζιριάνοφ (70’ Τίμοστσιουκ), Βίτσελ, Μπιστρόφ (61’ Αρσάβιν), Ντάνι (80’ Μογκιλέβετς), Κερζάκοφ.

Source: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου