Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Champions League: Αϊτχόφεν - Μίλαν: 1-1

Εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στην Ολλανδία και το «Φίλιπς Στάντιον» όπου η Αϊντχόφεν αντιμετώπισε τη Μίλαν σε μία αναμέτρηση που θα μπορούσε σίγουρα να είναι και για τη φάση των ομίλων. Παρόλα αυτά, οι δύο ομάδες ήταν αναγκασμένες να αγωνιστούν για την πρόκριση στην τελική φάση του θεσμού.

Οι «ροσονέρι» ήθελαν το θετικό αποτέλεσμα για να γίνουν το απόλυτο φαβορί και το πήραν, καθώς απέσπασαν την ισοπαλία με 1-1 από τους δευτεραθλητές Ολλανδίας. Στο 16’ ο Ελ Σαράουι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Μπαλοτέλι ένα λεπτό αργότερα να βλέπει το σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν λίγο πριν από το τέλος το πρώτου μέρους όταν το σουτ του Ματάβζ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Ματάβζ με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού και έτσι όλα έμειναν ανοιχτά για τη ρεβάνς.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζοέτ, Ρεκίκ, Μπρούμα, Βίλεμς, Μπρενετ, Μάχερ, Σχάαρς (89’ Χίλεμαρκ), Παρκ (68’ Ζόζεφσον), Ματάβζ (76’ Λοκάντια), Βίναλντουμ, Ντεπάι.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Μεξές, Ζαπάτα, Αμπάτε, Μουντάρι, Μπόατενγκ (84’ Νιάνγκ), Μοντολίβο, Εμάνουελσον, Ντε Γιόνγκ (78’ Πόλι), Μπαλοτέλι, Ελ Σαράουι.

Source: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου