Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Champions League: Πλζεν - Μάριμπορ: 3-1

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή της στους ομίλους του Champions League έκανε η Βικτόρια Πλζεν η οποία φιλοξενώντας τη Μάριμπορ στο «Ντόσαν» επικράτησε 3-1 και πλέον της αρκεί έστω και η ήττα με ένα γκολ διαφορά στη Σλοβενία για να βρεθεί ξανά στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Τσεχίας έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα και μόλις στο 8’ ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ με τέρμα του Σισόφσκι. Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 58’ ήταν η σειρά του Ντάριντα να σκοράρει κάνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Παρόλα αυτά οι πρωταθλητές Σλοβενίας δεν παράτησαν την προσπάθεια και στο 66’ με εξαιρετικό σουτ του Μέγιατς μείωσαν σε 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο 90’ από γκολ του Ντούρις.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Κόζατσικ, Λιμπέρσκι, Ρέζνικ, Προχάσκα, Σισόφσκι, Χοράβα, Χορβάτ, Πετρζέλα (77’ Ραϊτόραλ), Νταριντά, Κόβαρικ, Βάγκνερ (63’ Ντούρις).

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Χαντάνοβιτς, Μέγιατς, Ποτοκάρ, Ραΐσεβιτς, Βίλερ, Μίλετς (85’ Ντερβίσεβιτς), Ιμπραΐμι (88’ Μεντί), Τσβιγιάνοβις, Μέρτελι, Ταβάρες, Μποχάρ.

Source: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου