Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Μείωση 17% στις Πρώτες Βοήθειες στην Πάφο το πρώτο 20ημερο Αυγούστου

Μείωση κατά 17% παρουσίασαν οι εγγραφές στο Τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου τις πρώτες 20 ημέρες του Αυγούστου, σε σχέση με το πρώτο εικοσαήμερο του Ιουλίου 2013, και μετά την εισαγωγή των νέων τελών, σύμφωνα με το Βοηθό Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και υπεύθυνο του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών Μάριο Φιλίππου.

Ο κ. Φιλίππου, κληθείς από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει τον αριθμό των εγγραφών μετά την εισαγωγή των νέων τελών, ανέφερε πως από την 1η Αυγούστου μέχρι και τις 20 Αυγούστου 2013 στο Τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών εγγράφηκαν 2.536 ασθενείς.

Πρόσθεσε ωστόσο, πως την αντίστοιχη περίοδο, δηλαδή από την 1η Ιουλίου μέχρι και τις 20 Ιουλίου του 2013 στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών εγγράφηκαν 3.044 ασθενείς.

Εξάλλου το 15Αύγουστο προσήλθαν στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου Πάφου 148 ασθενείς, ενώ τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα για τις πρώτες 20 ημέρες του Αυγούστου σημείωσε η 17η Αυγούστου που το Τμήμα δέχτηκε 168 ασθενείς.

Όπως ανέφερε, τη μεγαλύτερη κίνηση την αντίστοιχη περίοδο τον Ιούλιο του 2013 σημείωσε η 14η Ιουλίου, όταν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών δέχτηκε 198 ασθενείς.

Ο κ. Φιλίππου ανέφερε πως παρά τη μείωση που έχει παρατηρηθεί κατά 17% για το πρώτο 20ήμερο του Αυγούστου, σε σχέση με το πρώτο 20ήμερο του Ιουλίου στις επισκέψεις των ασθενών στις Πρώτες Βοήθειες, εντούτοις ο ιατρικός και νοσηλευτικός χρόνος αυξήθηκε εξαιτίας της καλύτερης περίθαλψης των ασθενών.

Ο ασθενής που επισκέπτεται σήμερα το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πάφου, σημείωσε, εξυπηρετείται ποιοτικά.

Πηγή: http://www.ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου