Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Ομόνοια: Ο Σερφά «έφαγε» τον Εμπέμπα

Ο Αφρικανός αμυντικός Πιέρ Εμπέμπα δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Τόνι Σαβέφσκι για το σημερινό φιλικό με τον Άρη και τη θέση του πήρε ο Σοφιάν Σερφά.

Σερφά μέσα, Εμπέμπα έξω. Αυτό είναι το μήνυμα που βγαίνει από την αποστολή της Ομόνοιας για το σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Άρη στο κοινοτικό γήπεδο Πελενδρίου που αρχίζει στις 18:00.
Ο Τόνι Σαβέφσκι ανακοίνωσε την αποστολή που θα πάρει μαζί του, με τον Αφρικανό στόπερ να μην συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του. Αντίθετα ο Σοφιάν Σερφά υπολογίζεται, καθώς είναι ανάμεσα στους 19 παίκτες που θα πάνε στο Πελένδρι.

Αναλυτικά η αποστολή της Ομόνοιας:

Κόριν Μπρούκς, Χοσέ Θερβέρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρασίντ Αλαμπί, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Ρενάτο Μαργκάσα, Γιώργος Εφραίμ, Λεάντρο, Μπρούνο Αγκουιάρ, Τόνι Τέιλορ, Λούκας Γκικίεβιτς, Νούνο Ασίς, Χάρης Κυριάκου, Ονησίφορος Ρουσιάς, Παναγιώτης Θεράποντος, Γιάννης Χατζηβασίλης, Ευαγόρας Χατζηφραγκέσκου και Σοφιάν Σερφά.

Όσοι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής, θα προπονηθούν στο «Ηλίας Πούλλος». Οι Μάρκο Σοάρες και Πλατινί έχουν υποχρεώσεις με την εθνική Πράσινου Ακρωτηρίου και ο Αντρέ Σκέμπρι με την εθνική Μάλτας.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου