Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Γνώρισε συντριβή στην πρεμιέρα η Νις (video)

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το Γαλλικό πρωτάθλημα η Νις η οποία δέχτηκε βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-0 από την Λυόν.


Στο γήπεδο ήταν παρών και ο τεχνικός του Απόλλωνα Χριστάκης Χριστοφόρου που σίγουρα θα γέμισε το μπλοκάκι του με αρκετές σημειώσεις.

Παρά το βαρύ 4-0 η αντίπαλος του Απόλλωνα ήταν καλύτερη στο α' ημίχρονο. Μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκαν από τον Λακαζέτ στο 13' πέρασαν μπροστά και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Το β' ημίχρονο όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Η Λυόν μπήκε δυνατά, έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και έκανε σκόνη και θρύψαλα τη Νις που έγινε έρμαιο στις ορέξεις των Λυωνέ.

Στο 55' ο Γκρενιέ έκανε το 2-0, στο 69' ο Λακαζέτ και πάλι το 3-0 ενώ το τελικό 4-0 σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Κουρφούρ.

Γενικό σχόλιο:

Πολλά κενά στην άμυνα για τη Νις. Τόσο στο κέντρο όσο και στα άκρα. Αρκετά καλή ανάπτυξη της ομάδας μπροστά όμως. Είναι γεγονός ότι από το 20' μέχρι το 45' η μεσοαμυντική γραμμή της Λυόν ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Δεν είχε όμως διάρκεια η απόδοση της Νις.

Η σύνθεση της Νις:
Ospina, Puel, Genevois, Digard, Amavi ( 70' Gomis), Abriel, Traoré , Pied (70' Constant), Brüls (87' Bruins), Bauthéac , Eysseric .


Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου