Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Τετραήμερο φεστιβάλ του Δεκαπενταύγουστου στη Λόφου

Το καθιερωμένο ετήσιο τετραήμερο φεστιβάλ του Δεκαπενταύγουστου διοργανώνει κι εφέτος ο Σύνδεσμος Αποδήμων Λόφου στην ομώνυμη κοινότητα. Το φεστιβάλ αρχίζει παραμονή της Γιορτής,(14 Αυγούστου) και διαρκεί ως τις 17 Αυγούστου, με ποικίλες και ποιοτικές εκδηλώσεις που οργανώνονται στο χώρο του δημοτικού σχολείου του χωριού.

Στη φετινή διοργάνωση οι παρευρισκόμενοι έχουν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν διαφορετικές μουσικές βραδιές, με διαφορετικά μουσικά ακούσματα, αναλόγως του γούστου και των μουσικών τους προτιμήσεων. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 17 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με το γνωστό Ελλαδίτη καλλιτέχνη Δημήτρη Μπάση και την ορχήστρα του, οι οποίοι προσφέρονται για μια όμορφη βραδιά με τραγούδι, χορό, που θα εξελιχθεί και σε γλέντι.

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου θα υπάρχει βραδιά ροκ και έντεχνου τραγουδιού με τη Μαρία Θεοδότου, τον Άγγελο Αυγουστή και τους Παπιγιον Band. Στις 15 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μεγάλο αφιέρωμα στον αξέχαστο τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο από το συγκρότημα «Μουσικοί Ταξιδιώτες».

Την προηγούμενη βραδιά θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί τόμπολας, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ, «Λόφου: Μια περιδιάβαση στο χθες και το σήμερα», ενώ θα τραγουδήσει το τριμελές νεανικό σχήμα των Δημήτρη Ιακώβου, Μιχάλη Νικολάου και Βύρωνα Αθηνοδώρου. Την ίδια βραδιά στον χώρο των εκδηλώσεων θα παρευρεθεί κι ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος.

Source: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου