Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Ομόνοια: «Έφαγε» ξύλο ο Τράττος

Μετά το τέλος του φιλικού Ομόνοια – Άρης στο Πελένδρι, 20 περίπου ανεγκέφαλοι οπαδοί του τριφυλλιού επιτέθηκαν και κτύπησαν τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, Λεόντιο Τράττο.

Απίστευτα γεγονότα διαδραματίστηκαν με το τέλος του φιλικού στο Ομόνοια – Άρης. Το φιλικό στο Πελένδρι, διεξήχθη δίχως την παρουσία αστυνομικής δύναμης γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν περίπου 20 οπαδοί του τριφυλλιού που είχαν… άγριες διαθέσεις.

Όταν ο Λεόντιος Τράττος σφύριξε τη λήξη του φιλικού (για την ιστορία κέρδισε η Ομόνοια με 3-0), οπαδοί των πρασίνων εισήλθαν στο γήπεδο, προπηλάκισαν το διεθνή διαιτητή και κατάφεραν να τον κτυπήσουν, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν παράγοντες του συλλόγου για να τους κρατήσουν μακριά.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Ενημερώθηκαν για το συμβάν ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Χανς Ρέικβαρτ όπως φυσικά και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου και αναμένονται εξελίξεις που ίσως επηρεάσουν την έναρξη αλλά και την ομαλή διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος.

Ορισμένα από τα πρόσωπα που επιτέθηκαν και κτύπησαν τον Λεόντιο Τράττο, έχουν εντοπισθεί και τα ονόματά τους αναμένεται σε συνεργασία με την Ομόνοια, να παραδοθούν στην Αστυνομία.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου