Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Δ. Σούγλης: «Στο τέλος θα σας κυνηγήσει ο κόσμος της Ανόρθωσης με τις πέτρες»

Ο πρώην διοικητικός παράγοντας της Ανόρθωσης, Δημήτρης Σούγλης, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο «Facebook» ξεσπά για την κατάσταση που επικρατεί στην «Κυρία».

Ξεσπάθωσε ο Δημήτρης Σούγλης. Ο πρώην διοικητικός παράγοντας της Ανόρθωσης τα «βάζει» με όλους και με όλα για την κατάσταση που επικρατεί στην «Κυρία». Μιλά για προσπάθεια αποποίησης ευθυνών, για… «Μεσσίες», για πάτους με… τρύπες στέλνοντας έτσι το δικό του μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημήτρη Σούγλη στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook:

Φίλοι μου, τα όσα διαδραματίζονται στην Ανόρθωση δεν είναι τίποτα άλλο από μια συνεχιζόμενη προσπάθεια αποποίησης ευθυνών, επίρριψης ευθυνών από τον ένα στον άλλο και προσπάθειας ο καθένας να παρουσιαστεί ως ο Μεσίας του Σωματείου. Πραγματικά όλα αυτά εκτός από κουραστικά κατάντησαν και επιζήμια για το Σωματείο. Υπάρχουν πολλοί άξιοι. Όσα νέα μέλη είναι άξια ας κοντέψουν στο Σωματείο. Να τολμήσουν να κατέβουν και για Πρόεδροι. 

Τους «παλιούς» μας Διοικητικούς παράγοντες, τους θέλω να μπουν μέσα σε μια αίθουσα, να βριστούν, να παίξουν ξύλο και να μην βγουν έξω από αυτή την αίθουσα αν δεν τα ξεχάσουν όλα, να αφήσουν τα προσωπικά τους στην πάντα, διαφορετικά να πάνε σπίτια τους. Η να συνεισφέρουν όλοι από ένα αξιοσέβαστο ποσό για τις ανάγκες της ομάδας. Μπλοκαριστήκαμε στο παρελθόν, δεν μάθαμε από τα λάθη μας και φαίνεται τελικά ότι ο πάτος έχει τρύπα. Δεν ξέρω τι θα προκύψει στην συνέλευση μας στις 13 Αυγούστου, ξέρω όμως ότι έχει να χαρούμε και να προχωρήσουμε από το 2008. Έλεος! 

Είμαστε στο 2013! Σταματήστε τις κατηγορίες, την προπαγάνδα και της «πουτανιές», σταματήστε να εκμεταλλεύεστε συνέχεια την Αμμόχωστο και την Ιστορία του Σωματείου και γράψτε την ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, όπως αξίζει στην Ανόρθωση! Φτάνει πια. Στο τέλος θα σας κυνηγήσει ο κόσμος της Ανόρθωσης με τις πέτρες. ΟΛΟΥΣ σας!

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου