Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΔΕΣ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ CNN ΓΙΑ ΤΟ WATERWORLD WATERPARK ΣΤΗΝ AYIA NAPA

To Waterworld Themed Waterpark στην Αγία Νάπα στα πρώτα 12 καλύτερα Υδροπάρκα του κόσμου. Για ακόμη μία φορά το Waterworld Themed Waterpark μας κάνει περήφανους αφού ψηφίστηκε στα πρώτα 12 καλύτερα υδροπάρκα του κόσμου.


Συμφωνά με έγκυρες πηγές του CNN το Waterworld Themed Waterpark στην Αγία Nάπα είναι όχι μόνο ένα από τα καλύτερα υδροπάρκα ανά το παγκόσμιο και ποζάρει δίπλα από άλλα πασίγνωστα υδροπάρκα όπως το Wet and Wild στο Oρλάντο, το World Waterpark στον Kαναδά και το Yas Waterworld στο Abu Dhabi.

 Στο άρθρο μάλιστα αναφέρεται για το τι είναι ακριβώς αυτο, που κάνει τόσο ξεχωριστό το δικο μας Waterworld Themed Waterpark στην Αγία Νάπα, που δεν είναι τίποτα άλλο από τον θεσπέσιο Ελληνικό χαρακτήρα που αναγράφεται λιτά αλλά ρεαλιστικά σε όλες τις τσουλήθρες και χώρους αναψυχής του πάρκου καθώς και μέσα από την ποικιλία παιχνιδιών σε όλους τους χώρους διασκέδασης όπως Fish Spa και Go Karts. 

 Η τιμητική αυτή θέση του Waterworld Themed Waterpark στην Αγία Νάπα μας κάνει διπλά περήφανους και σαν Κύπρος περνώντας το μήνυμα της ποιότητας και της καλαισθησίας που συναντά ο τουρίστας μας αλλά και οι ντόπιοι επιλέγοντας το Waterworld Themed Waterpark για τη διασκέδασή τους.

Source: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου