Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Εξοργισμένοι οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης! «Δεν θα παραχωρηθεί το Αντώνης Παπαδόπουλος στον Απόλλωνα»

Η διοίκηση της Ανόρθωσης παραχώρησε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» στον Απόλλωνα για τα Ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Η κίνηση αυτή ωστόσο δεν άρεσε στους οργανωμένους οπαδούς της, που αντέδρασαν με καυστική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων της Ανόρθωσης:

«Από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, κυκλοφορούσε η φήμη ο απόλλωνας να δηλώσει ως έδρα για τους ευρωπαϊκούς του αγώνες το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι αντιδράσεις εντός του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ήταν έντονες και προς μία κατεύθυνση: το ενδεχόμενο «ενοικίασης» του ΝΑΟΥ σε ένα εχθρικό προς την ομάδα μας σωματείο, εξοργίζει τον Ανορθωσιάτικο κόσμο.

Πολύ περισσότερο μετά τα επεισόδια στο φιλικό, όπου τα λεμεσιανά «αγγελάκια» ήρθαν να κάψουν το «ΠΑΠ». Και τώρα το δήλωσαν για έδρα τους!

Ως Σύνδεσμος είχαμε προειδοποιήσει τη Διοίκηση να μην αποδεχθεί αυτό το ενδεχόμενο και την καλούμε, έστω και απαξιωμένη και υπό παραίτηση, να μην δώσει την έγκρισή της. Δηλώσεις του τύπου «αφού το δήλωσαν δεν μπορούμε να αρνηθούμε» δεν μας πείθουν. Όταν το 2007 παίζαμε την Κλουζ στη Ρουμανία, το γήπεδό της ήταν εργοτάξιο. Λύσεις μπορούν να βρεθούν με τα υφιστάμενα κρατικά γήπεδα. Καλούμε όλους τους αρμόδιους, την πολιτεία και την ΚΟΠ να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, ούτως ώστε ο απόλλωνας να δώσει τους ευρωπαϊκούς του αγώνες σε άλλο γήπεδο. Δεν μας νοιάζει ποιο θα είναι, αρκεί να μην είναι το δικό μας.

Προειδοποιούμε ότι ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. δεν πρόκειται να δεχθεί η οποιαδήποτε εχθρική προς το Σωματείο μας ομάδα, να χρησιμοποιήσει το γήπεδό ΜΑΣ ως έδρα της. Σε διαφορετική περίπτωση, ουδεμία ευθύνη θα φέρουμε για τα όποια επεισόδια λάβουν χώρα ως αντίδραση σε αυτή την προκλητική απόφαση».

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Απόλλωνας είχε από καιρό εκφράσει την επιθυμία του να χρησιμοποιήσει ως Ευρωπαϊκή του έδρα το «Αντώνης Παπαδόπουλος», ωστόσο μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο φιλικό των δύο ομάδων στις 12 Ιουλίου.
Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου