Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Η απάντηση του Ρονάλντο στον Μουρίνιο

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο εν όψει της νέας σεζόν. Πρώτο θέμα για τους δημοσιογράφους δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τις πρόσφατες δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο πως έχει προπονήσει τον… πραγματικό Ρονάλντο, τον Βραζιλιάνο!

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που δέχθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου, λέγοντας: «Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που αξίζουν σχόλιο. Δεν πρόκειται να κάνω για προφανείς πάντα λόγους… Έχω συνεργαστεί με πολλούς προπονητές και προσπάθησα να μάθω από εκείνος. Έχω συνηθίσει οι άνθρωποι να μιλούν άσχημα για εμένα. Όπως λέμε στη χώρα μου, δεν φτύνω στο πιάτο που έχω φάει. Το καταλάβατε. Προσπαθώ να κοιτάω μόνο τα θετικά πράγματα».

Για την επικείμενη αναμέτρηση με την Τσέλσι, όπου βρίσκεται πλέον ο 50χρονος προπονητής, στον τελικό του τουρνουά της Αμερικής, τόνισε: «Θα παίξουμε με την Τσέλσι, όχι τον προπονητή της. Πρόκειται για ακόμη ένα παιχνίδι προετοιμασίας και θέλουμε να το κερδίσουμε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για την έναρξη του πρωταθλήματος και να είμαστε έτοιμοι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Κάρλο Αντσελότι, τόνισε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον προπονητή. Οι προπονήσεις είναι πολύ καλές, όλοι δουλεύουμε για να ξεκινήσουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Κάρλο μας προσέχει και μας ενθουσιάζει όλους».

Καταλήγοντας, ο διεθνής άσος μίλησε για το νέο του συμβόλαιο: «Δεν έχει επιλυθεί ακόμα η κατάσταση. Επίσης, δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, επειδή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Ίσως αργότερα να ξέρουμε κάτι πιο συγκεκριμένο. Τώρα θέλω να επικεντρωθώ στο παιχνίδι και να προετοιμαστώ κατάλληλα».

Πηγή: http://sday.alithia.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου