Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

«Να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα» (δηλώσεις Ταρζίνιο)

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ, παραχώρησε ο Τιάγκο Ταρζίνιο. Ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε για την προετοιμασία, τα φιλικά παιχνίδια αλλά έστειλε και το μήνυμα του στο κόσμο της ΑΕΛ.

Αρχικά ο Ταρτζίνιο αναφέρθηκε στη προετοιμασία που βρίσκεται σε εξέλιξη...

«Βρισκόμαστε στο Λονδίνο και νιώθουμε πάρα πολύ καλά. Γίνεται πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα και όλοι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ξέρουμε ότι η ΑΕΛ έχει μεγάλους στόχους και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα για έχουμε καλά αποτελέσματα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε βρει πολύ καλές συνθήκες εδώ στο Λονδίνο και αυτό βοηθάει στο να γίνεται καλύτερη προετοιμασία».

Ο Τιάγκο Ταρτζίνιο μίλησε και για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια...

«Τα παιχνίδια αυτά γίνονται για να προετοιμαστεί η ομάδα καλύτερα και για να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη παρουσία που είχε η ομάδα, παίξαμε καλά αλλά εχουμε ακόμη πολύ δουλειά μπροστά μας για να φτάσουμε στο επίπεδο το οποίο θέλουμε».

Όσον αφορά τη δική του απόδοση ο Πορτογάλος επιθετικός απάντησε...

«Δουλεύω καθημερινά με τους συμπαίκτες μου και προσπαθώ να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα. Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της. Πέτυχα δύο γκολ μέχρι τώρα αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Έχουμε ακόμη πολύ δουλειά να κάνουμε όλοι μας. Νιώθω πολύ καλά μέχρι στιγμής στην ομάδα».

Ο Τιάγκο έστειλε και το δικό του μήνυμα στο κόσμο της ΑΕΛ...

«Η ΑΕΛ έχει καταπληκτικό κόσμο. Έχω δει πολλά βίντεο με τον κόσμο και έχω ενημερωθεί και από τους συμπαίκτες μου αλλά τους είδα και στο πρώτο φιλικό στο Πελένδρι. Θέλω να πω στο κόσμο να είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και εμείς τους υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Πηγή: http://sday.alithia.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου