Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΑΕΚ: Αλλάζει εικόνα! Αποκαλυπτήρια με Απόλλωνα στο Τσίρειο

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος προετοιμάζει την ΑΕΚ των πολλών νέων αποκτημάτων. Στην ομάδα της Λάρνακας, η ψυχολογία είναι στα ύψη και στόχος είναι η διάκριση στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Όπως λέχθηκε και στη παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας, αν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει έξοδο στην Ευρώπη, τότε αυτό θα σημαίνει αποτυχία. Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι για σκληρή δουλειά, η διοίκηση βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και των παικτών και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας ΑΕΚ, θα γίνουν την ερχόμενη Παρασκευή στο Τσίρειο στάδιο στο φιλικό με τον Απόλλωνα. Ακολούθως, η ΑΕΚ θα δώσει άλλα τρία φιλικά. Στις 14 Αυγούστου με ΕΝΠ στο Παραλίμνι, στις 18 Αυγούστου με Ερμή στο ΓΣΖ και στις 24 Αυγούστου με Νέα Σαλαμίνα επίσης στο ΓΣΖ.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει ακόμη αρκετή δουλειά μπροστά του και το γεγονός ότι αποκτήθηκαν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές κάνει το έργο της τεχνικής ηγεσίας ακόμη πιο δύσκολο

Σε ότι αφορά την ενίσχυση, πιθανόν να γίνει ακόμη μια προσθήκη που θα αφορά κεντρικό αμυντικό.

Οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό. Μέσα στην εβδομάδα θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε χαλαρούς ρυθμούς ο Νασίρ Μάατσι. Η περίπτωση του Έλντερ Κάστρο δεν προκαλεί ανησυχία.
Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου