Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Απάντηση Χάσικου σε δημοσίευμα της "Χαραυγής"

Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγή» με τίτλο «Προσπάθεια στραγγαλισμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», έδωσε με γραπτή του ανακοίνωση ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος.

Το δημοσίευμα αναφέρεται σε «άρνηση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικου «να δεκτεί αντιπροσωπεία της ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ για να του επιδώσει υπόμνημα με τις αποφάσεις του Έκτακτου Συνεδρίου της, παρόλο που είχε ειδοποιηθεί έγκαιρα και βρισκόταν εκείνη την ώρα στο γραφείο του».


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου του Υπουργού, «η ειδοποίηση της συντεχνίας ΣΗΔΗΚΕΚ –ΠΕΟ για την επίδοση υπομνήματος στις 10 Ιουλίου 2013, ώρα 1.00 μ.μ., απεστάλη στο Γραφείο του κ. Υπουργού στις 8 Ιουλίου 2013.

 Όμως, ο κ. Υπουργός, τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που επιθυμούσε η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ να του επιδώσει το υπόμνημα (10 Ιουλίου 2013, 1.00 μ.μ.), απουσίαζε από το Υπουργείο Εσωτερικών για σκοπούς συμμετοχής του σε Υπουργική Επιτροπή της οποίας είναι μέλος και η οποία πραγματοποιήθηκε σε άλλο Υπουργείο».

Ως εκ τούτου, προστίθεται στην ανακοίνωση, «το εν λόγω υπόμνημα παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Ανδρέας Ασσιώτης».

Πηγή: http://ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου